Povezane vesti

Sporazum Vučića i Kolinde: Istorijski susret

Sporazum Vučića i Kolinde: Istorijski susret

Mondo 19.06.2016
Vučić dao intervju za HRT, a Kolinda za RTS. Evo šta su poručili u uvodnom obraćanju... Foto: youtube/printscreen Aleksandar Vučić u intervjuu za HRT, uoči sutrašnjeg potpisivanja Izjave o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja s… »
Kolinda: Nećemo da brojimo ko je koga poljubio

Kolinda: Nećemo da brojimo ko je koga poljubio

Mondo 19.06.2016
Hrvatska predsednica dala intervju za RTS pred sutrašnji susret sa premijerom Aleksandrom Vučićem i potpisivanje Deklaracije o unapređenju odnosa. Foto: screenshot "Srešćemo se sutra u Republici Hrvatskoj i Republici Srbiji i nećemo brojati ko je… »
Grabar-Kitarović:Vučić i ja želimo da susret bude istorijski

Grabar-Kitarović:Vučić i ja želimo da susret bude istorijski

N1 Info 19.06.2016
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da Hrvatska ne namerava da blokira Srbiju na putu ka Evropskoj uniji i da postoji iskrena volja obe zemlje da se rešavaju otvorena pitanja, među kojima su najvažnija pitanja granice, nestalih i… »
Vučić: Prvi korak u otopljavanju odnosa Hrvatske i Srbije

Vučić: Prvi korak u otopljavanju odnosa Hrvatske i Srbije

N1 Info 19.06.2016
Mandatar za sastav Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da će Deklaracija o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja koju će sutra potpisati s hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović biti "odličan temelj za sve ostale… »
A kad bi Hrvati stvarno ušli u srpske cipele...

A kad bi Hrvati stvarno ušli u srpske cipele...

Vesti online 19.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u ponedeljak sa hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović, kako bi potpisao Deklaraciju o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja. Od ovog susreta se mnogo očekuje, a premijer kaže da je… »
Vučić: Srbi i Hrvati da "razmene cipele"

Vučić: Srbi i Hrvati da "razmene cipele"

Alo 19.06.2016
Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je uoči sutrašnjeg potpisivanja Deklaracije o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja s hrvatskom predsednicom Kolindom Grabar Kitarović da je to prvi korak u otopljavanju odnosa Hrvatske i Srbije… »
Da moj susret s Vučićem bude istorijski

Da moj susret s Vučićem bude istorijski

Alo 19.06.2016
Kolinda Grabar Kitarović je rekla da srpski premijer Vučić i ona žele da njihov susret u ponedeljak zaista bude istorijski. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović kaže da postoji iskrena volja obe strane da se krene u rešavanje otvorenih… »
Vučić o susretu s Grabar Kitarović: Da uđemo u tuđe cipele

Vučić o susretu s Grabar Kitarović: Da uđemo u tuđe cipele

N1 Info 19.06.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je za HRT da će sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović potpisati Izjavu o unapređenju odnosa i rešavanju otvorenih pitanja, ukazujući da je toprvi korak u "otopljavanju odnosa Hrvatske i Srbije"… »

Vesti dana »