Povezane vesti
Vesna Trivalić se zbog posebne uloge vratila u Srbiju
Tračara 30.06.2016
Vesna Trivalić već godinama živi u Dubaiju, ali se nedavno vratila u Beograd zbog jedne posebne uloge. Glumac Nikola Kojo, koji je Vesnin veoma blizak prijatelj, režira film Stado u kojem je okupio sam vrh srpskog glumišta. Zato je jednu od važnih… »
Vesna Trivalić otkrila zašto se povukla: Živim u Dubaiju, domaćica sam posvećena porodici
Svet & Skandal 30.06.2016
Vesna Trivalić godinama živi u Dubaiju, a u Beograd se vratila zbog jedne specijalne uloge. Naime, njen dugogodišnji kolega i prijatelj Nikola Kojo režira film “Stado” u kojem je okupio sam vrh srpskog glumišta. Kojo smatra da je Vesna Trivalić… »
Vesti dana »

"Slavili su se Mladenci, a onda je pronađeno telo devojčice": Radnik obezbeđenja za "Blic" otkrio detalje užasa na Savskom keju (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

MUP: Policija u vozilu studenta u Kragujevcu našla džakove sa štitnicima i kutiju sa gasnim sprejevima
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Student Ekonomskog fakulteta u Nišu ponovo priveden, nakon današnjeg Vučićevog „upozorenja“ policajcima i tužiocima
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana