Povezane vesti

Zvezdo, štampaj novi dres - Nije Kanga, nego KONGA!

Zvezdo, štampaj novi dres - Nije Kanga, nego KONGA!

Sportske.net 01.07.2016
Dugo najavljivano pojačanje FK Crvena zvezda predstavljeno je u petak u Medija centru stadiona "Rajko Mitić", a tom prilikom je reprezentativac Gabona otkrio kako se zapravo zove i preziva. Fudbalski klub Crvena zvezda u petak je dobio dugo najavljivano… »
Konga predstavljen u Zvezdi: Došao sam zbog Božovića i Lige šampiona

Konga predstavljen u Zvezdi: Došao sam zbog Božovića i Lige šampiona

Večernje novosti 01.07.2016
Vezista stigao iz Rostova i potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa trenerom Božovićem - rekao je Konga. ČEKALA je Crvena zvezda Kangu, dobila Gelora Kongu. Gabonski reprezentativac je posle… »
Kanga: Znam šta se očekuje od mene, možemo u LŠ ili le

Kanga: Znam šta se očekuje od mene, možemo u LŠ ili le

Sportski žurnal 01.07.2016
Najveće pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku Gejlor Kanga (ili Konga, kako se ispravno izgovara njegovo ime), rekao je da je svestan u koliko veliki klub je došao i poručio da veruje u plasman u ligaški deo jednog od dva evropska… »
Konga: Znam gde sam došao, hoću trofeje sa Zvezdom

Konga: Znam gde sam došao, hoću trofeje sa Zvezdom

Beta 01.07.2016
Novi fudbaler Crvene zvezde Gelor Konga rekao je da zna u kakav klub je došao, kao i da je željan trofeja i titula. "Ovo je važan trenutak, jer je Zvezda veliki klub. Posebno mi je drago što ću ponovo raditi sa trenerom (Miodragom) Božovićem, sa… »
Kanga na Marakani: Dobar dan, zovite me Konga

Kanga na Marakani: Dobar dan, zovite me Konga

Mozzart sport 01.07.2016
"Biću bolji nego ikad! Gladan sam trofeja", obećao novi Zvezdin vezista. Navijači su drhtali više od mesec dana, stručni štab i rukovodstvo Crvene zvezde čekali su kao kao ozebao sunce... Smenjivali su se vesti, pominjala se mogućnost da Lans i… »
Iznenađenje na marakani: Pojačanje nije Kanga… (foto)

Iznenađenje na marakani: Pojačanje nije Kanga… (foto)

Hot sport 01.07.2016
Fudbaler koji je od samog početka prelaznog roka velika želja Miodraga Božovića potpisao je ugovor sa crveno-belima. Ono što je zanimljivo jeste da njegovo ime nije Gelor Kanga već Gelur Konga, a zadužio je crvenu belu “osmicu”. DAN ZA SLAVLJE… »
Foto: Nova Zvezdina "osmica" - Gelor Konga!

Foto: Nova Zvezdina "osmica" - Gelor Konga!

Mondo 01.07.2016
U Ljutice Bogdana predstavljeno je najzvučnije pojačanje crveno-belih ovog leta. Objasnio je na kojoj poziciji igra i kako se pravilno izgovara njegovo ime. Nedeljama iščekivana promocija na "Marakani" se i dogodila: Gejlor Kanga novi je fudbaler… »

Vesti dana »