Povezane vesti
Mrdaković potpisao: Borićemo se za Evropu
Mondo 02.07.2016
Iskusni napadač stigao na Banjicu, u 21. klub u karijeri. Foto: MN Press Miljan Mrdaković novi je član Rada. Tridesetčetvorogodišnji napadač vratio se u Srbiju posle epizode u grčkom Asterasu i potpisao ugovor sa 21. klubom u karijeri. "Srećan sam što ću… »
Mrdaković optimista - Sa ''Građevinarima'' u Evropu!
Sportske.net 02.07.2016
Novi fudbaler Rada Miljan Mrdaković rekao je danas da je došao da pomogne golovima i iskustvom i kazao je da je odmah po dolasku osetio toplinu kluba sa Banjice. Ovaj centarfor ima 34 godine i u Rad dolazi posle grčkog Asterasa. Ovo mu je 21. put u… »
Mrdaković nakon potpisa: Želim da pomognem iskustvom
Hot sport 02.07.2016
Sjajni golgeter nije krio zadovoljstvo izborom novog kluba. -Srećan sam što ću igrati u takvoj sredini, klubu sa bogatom tradicijom. Već prilikom prvog razgovora sam osetio toplinu, da u klubu svi dišu kao jedan, kao porodica. To je nešto što su mi već… »
Vesti dana »

Netanjahu naredio početak pregovora o oslobađanju izraelskih talaca i najavio plan o preuzimanju Gaze
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Vetar čupa drveće iz korena, gromovi paraju nebo: U ovom gradu je najkritičnije (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Uhapšen mladić iz Beograda koji je bacio ručnu bombu na lokal u kragujevačkom naselju Smolvil
Danas pre 7 satijoš 1 povezana