Povezane vesti
Valensa: Da sam bio na mestu SAD oborio bih ruski "Su-24"!
Pravda 03.07.2016
MOSKVA - Bivši predsednik Poljske Leh Valensa kaže da bi, da je bio na mestu SAD, na približavanje ruskih aviona u vodama Baltičkog mora reagovao tako što bi ih oborio. „Da sam bio na mestu komandanta tog broda, da su nad nama proleteli ti avioni, ja bih… »
Valensa: Oborio bih ruske avione da sam bio na mestu SAD
Politika 03.07.2016
MOSKVA - Bivši predsednik Poljske Leh Valensa izjavio je da bi, da je bio na mestu komandanta američkog razarača „Donald Kuk”, na približavanje ruskih aviona u vodama Baltičkog mora reagovao tako što bi ih oborio. „Da sam bio na mestu komandanta tog… »
Valensa: Ne bih oklevao – oborio bih ruski "suhoj"
RTS 03.07.2016
Da je bio na mestu SAD, Leh Valensa bi na približavanje ruskih suhoja američkom razaraču "Donald Kuk" u Baltičkom moru reagovao vojnim dejstvom. Smatra da to za posledicu ne bi imalo vojni sukob NATO-a i Rusije jer, kako kaže, oružje Moskve bi pre bilo… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: bezbednosne garancije i diplomatski napredak u miru za Ukrajinu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 51 povezana

Krivične prijave zbog navoda o policijskom nasilju u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG Protesti na više lokacija u Beogradu, ali i širom Srbije: "Gde smo ono stali?"
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih

Akademski plenum reagovao na izjave Ane Brnabić o tragediji u Novom Sadu
Glas Šumadije pre 3 satajoš 23 povezane