Povezane vesti

Fibel poručio Vijeiri: Igraj ili idi!

Fibel poručio Vijeiri: Igraj ili idi!

Mozzart sport 06.07.2016
"Da sam u toj situaciji i da ne znam da li ostajem, rekao bih klubu da me pusti da odem. Ne bih želeo da se takve stvari odražavaju na tim. Želeo bih da Ugo bude čist u glavi i potpuno fokusiran", poručio je francuski internacionalac. Jedno od… »
Zbog problema koji se odražava na tim: Fibelova kristalno jasna poruka Hugu Vijeiri!

Zbog problema koji se odražava na tim: Fibelova kristalno jasna poruka Hugu Vijeiri!

Hot sport 06.07.2016
Izgleda da pitanje statusa Huga Vijeire ne smeta samo Portugalcu, već i drugim saigračima. Fudbaler Crvene zvezde Tomas Fibel rekao je da je ekipi potrebno vreme da se uigra jer je došlo mnogo novih igrača, ali da će biti spremna za početak nove… »
Fibel poručio Vijeiri: Ne bih da te osuđujem, ali ili igraj ili idi!

Fibel poručio Vijeiri: Ne bih da te osuđujem, ali ili igraj ili idi!

Sportal blic 06.07.2016
Fudbaler Crvene zvezde Tomas Fibel rekao je da je ekipi potrebno vreme da se uigra jer je došlo mnogo novih igrača, ali da će biti spremna za početak nove sezone. Izneo je i kritike na račun Uga Vijeire. Foto: crvenazvezdafk / Instagram Stamenog… »
Katai: Poraz ne brine, važno je što bolje se spremiti

Katai: Poraz ne brine, važno je što bolje se spremiti

Sportal blic 06.07.2016
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai, posle poraza od Pandurija (4:2), izjavio je da nije zabrinut, jer rezultati na pripremama nisu previše važni, pošto je najbitnije da se ekipa što bolje spremi. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Aleksandar Katai… »
Vasiljević: Zvezda poseduje kvalitet za Ligu šampiona

Vasiljević: Zvezda poseduje kvalitet za Ligu šampiona

Večernje novosti 05.07.2016
Imaju dosta kvaliteta, pogotovo u napadu, gde su Ugo Vijeira i Aleksandar Katai. Nisam imao priliku da igram do sada protiv njih, ali danas sam sve to osetio na svojoj koži, kaže Nikola Vasiljević. Fudbaler rumunskog Pandurija Nikola Vasiljević ocenio… »
Katai: Bitno je da preguramo prvu utakmicu u kvalifikacijama

Katai: Bitno je da preguramo prvu utakmicu u kvalifikacijama

Večernje novosti 05.07.2016
Rezultat je najmanje bitan u ovakvoj utakmici. Bolje da sada primimo četoro gola, nego u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili u prvenstvu, kaže Aleksandar Katai. Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai ocenio je danas će crveno-belima biti teško u… »

Vesti dana »