Povezane vesti

Progovorio otac ubice Siniše Zlatića: Neka dođu, nek me ubiju!

Progovorio otac ubice Siniše Zlatića: Neka dođu, nek me ubiju!

Kurir 06.07.2016
ŽITIŠTE - Ja sam nenormalan nakon svega što mi se dogodilo u životu. Otkud znam šta je bilo u Sinišinoj glavi? Sada da me ubiju, ne mogu ništa promeniti”, govori Radoslav Zlatić, otac ozloglašenog ubice Siniše Zlatića (38), koji je u noći… »
Otac ubice iz Žitišta: Ne plašim se krvne osvete!

Otac ubice iz Žitišta: Ne plašim se krvne osvete!

Vesti online 06.07.2016
Radoslav Raša Zlatić iz Žitišta, otac masovnog ubice Siniše Zlatića (38), kaže da i dalje voli svog sina, bez obzira na sve, i da se ne plaši krvne osvete porodica stradalih! Raša je ubeđen da Siniša, koji je ubio pet i ranio 22 osobe, nije… »
Otac najmlađe žrtve masakra u Žitištu: "Ubicu mogu samo da žalim, na osvetu ni ne pomišljam"

Otac najmlađe žrtve masakra u Žitištu: "Ubicu mogu samo da žalim, na osvetu ni ne pomišljam"

Blic 06.07.2016
- Tog čoveka ne mogu ni da mrzim iako mi je ubio ćerku. Mogu samo da ga žalim jer i on ima dete. O osveti i ne pomišljam - kaže za „Blic“ Petar Popović iz Banatskog Karađorđeva, otac Jovane Popović (20), koju je u krvavom piru ubio Siniša… »
Monstrum iz Žitišta pravdao se ocu: Tata, ubio sam kurvu da ne bruka porodicu!

Monstrum iz Žitišta pravdao se ocu: Tata, ubio sam kurvu da ne bruka porodicu!

Kurir 06.07.2016
Siniši Zlatiću otac Radoslav juče odneo stvari kako bi presvukao kariranu košulju u kojoj je bio u noći kada je iz „kalašnjikova“ ubio petoro mladih. ZRENJANIN/ŽITIŠTE - Monstruma iz Žitišta Sinišu Zlatića juče je prvi put u zatvoru u… »
Ispovest oca Siniše Zlatića: Neka dođu, nek' me ubiju, šta ja tu sad mogu

Ispovest oca Siniše Zlatića: Neka dođu, nek' me ubiju, šta ja tu sad mogu

Press 06.07.2016
Na pitanje da li je istina da je doneo oružje sa ratišta, ljutito je upitao "Ko ste vi da ja vama pričam da li je to moje ili nije?" foto: telegraf.rs Otac ozloglašenog ubice Siniše Zlatića koji je u noći između petka i subote u crno zavio… »
Otac masovnog ubice iz žitišta: Neka dođu da me ubiju, ne plašim se nikoga!

Otac masovnog ubice iz žitišta: Neka dođu da me ubiju, ne plašim se nikoga!

Kurir 06.07.2016
ŽITIŠTE - Nisam učio decu da ubijaju! To nije istina. Ja sam sada nenormalan čovek posle svega što mi se dogodilo, revoltirano je rekao Radoslav Raša Zlatić, otac Siniše Zlatića (38), koji je u Žitištu kod Zrenjanina ubio petoro, a ranio 20… »

Vesti dana »