Povezane vesti
"Vide me kao pretnju": Princeza Dajana znala kakav joj se kraj sprema?
Blic 08.07.2016
Britanska princeza Dajana poginula je pre skoro 20 godina, u saobraćajnoj nesreći u Parizu, kada se automobili u kom je bila sa svojom verenikom Dodijem el Fajedom, zakucao u zid tunela. Nakon njene smrti, pojavile su se razne verzije o životu i smrti… »
Ledi Di u šokantnom intervjuu kao da je predvidela budućnost: Ne mislim da ću ikad biti kraljica (VIDEO)
Story 08.07.2016
"Mislim da mnogo ljudi ne bi želelo da budem kraljica", rekla je jednom prilikom pokojna princeza Dajana. " Kada kažem 'mnogo ljudi', mislim na okruženje u kojem sam se udala. Jer oni su odlučili da sam nebitna." Britanska princeza Dajana svojom pojavom… »
Vesti dana »

Američki derbi koji interesuje Novaka: Tijafo ostao na Đokovićevom putu, mogao bi ga sačekati u osmini finala
Telegraf pre 28 minutajoš 8 povezanih

Beogradski je najpoznatiji, ali u Srbiji postoje još 2 aerodroma za komercijalne letove, na jednom je parking besplatan: Evo svih detalja
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Borba za opstanak na Kim: Delegacija Srpske liste razgovarala sa Trokazom o problemima Srba
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana

MUP: Demonstranti pokušali da nasilno uđu na Filozofski fakultet, policija sprečila upad
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana