Повезане вести

Гулен: Поштовао бих пресуду о изручењу Турској

Гулен: Поштовао бих пресуду о изручењу Турској

Ал Јазеера 17.07.2016
Фетхуллах Гулен изјавио да није претјерано забринут због захтјева за изручење, али би подржао могућу одлуку власти САД-а. Турски имам Фетхуллах Гулен, којег турске власти оптужују да је организирао неуспјели покушај војног… »
"Спреман сам за изручење, Ердоган организовао пуч"

"Спреман сам за изручење, Ердоган организовао пуч"

Вести онлине 17.07.2016
Турски имам Фетулах Гилен, кога турске власти оптужују да је организовао неуспели војни пуч, изјавио је у недељу да би поштовао могућу пресуду америчких власти о изручењу Турској, али је додао и да је турски председник Реџеп… »
Видеоприча: Ердоган против Гулена

Видеоприча: Ердоган против Гулена

Ал Јазеера 17.07.2016
Турски предсједник за покушај војног удара оптужио Гулена, који је рекао како постоји шанса да је удар намјештен. Покушај војног удара у Турској је пропао, а у току су привођења војника. Број жртава попео се на 265. Турски… »
"Ухапсите Гулена": Ердоган затражио од САД да изруче његовог највећег политичког противника

"Ухапсите Гулена": Ердоган затражио од САД да изруче његовог највећег политичког противника

Блиц 16.07.2016
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган затражио је током говора у Истанбулу од председника САД Барак Обама да утицајни муслимански свештеник Фетулах Гулен буде ухапшен и изручен Турској. Ердоган сматра Гулена одговорним за… »

Вести дана »