Povezane vesti
Roditelji optužuju vaspitačicu u vrtiću: "Četvorogodišnje dete je poslala da samo ide kući"
Blic 22.07.2016
Mirjana i Dejan Ničić, roditelji četvorodišnjeg Mihajla, tvrde da je mališan 13. juna, po povratku sa izleta, pobegao vaspitačicama iz vrtića "Panda" u niškom naselju Branko Bjegović i da se sam vratio kući. Čelnici Predškoske ustanove… »
Mališan sam otišao od vrtića do kuće, "Pčelica" demantuje
Južne vesti 22.07.2016
Niš Kada se autobus, kojim su se deca iz vrtića "Panda" vratila sa izleta u Svilajncu, parkirao ispred te predškolske ustanove u naselju Branko Bjegović, 4-godišnji dečak se, tvrde njegovi roditelji, izdvojio iz grupe i sam otpešačio do kuće… »
Ni: Dečak neprimećen išetao iz vrtića
OK radio 22.07.2016
Još se ispituje da li je četvorogodišnjak u Nišu iz vrtića otišao sam ili sa bratom. Roditelji traže kazne za odgovorne. U PU "Panda" navode da je istraga u toku. Po povratku sa izleta na niških predškolca iz vrtića "Panda" sredinom juna… »
Vesti dana »

Uživo MUP saopštio: U piku na svim lokacijama bilo 107.000 ljudi, broj učesnika sada je u smanjenju i kontinuiranom opadanju
Kurir pre 4 minutajoš 66 povezanih

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 34 minutajoš 117 povezanih

Muškarac priveden ispred Skupštine: Prišao redarima i pretio bombama (video)
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane

Najmasovniji skup ikada u Beogradu uprkos kiši, počeo je program na Slaviji
Nova ekonomija pre 58 minutajoš 51 povezana

Brnabić o vesti da je Vučić na sigurnoj distanci: EXPO je u Beogradu
Vesti online pre 4 satijoš 16 povezanih