Povezane vesti
Roditelji optužuju vaspitačicu u vrtiću: "Četvorogodišnje dete je poslala da samo ide kući"
Blic 22.07.2016
Mirjana i Dejan Ničić, roditelji četvorodišnjeg Mihajla, tvrde da je mališan 13. juna, po povratku sa izleta, pobegao vaspitačicama iz vrtića "Panda" u niškom naselju Branko Bjegović i da se sam vratio kući. Čelnici Predškoske ustanove… »
Mališan sam otišao od vrtića do kuće, "Pčelica" demantuje
Južne vesti 22.07.2016
Niš Kada se autobus, kojim su se deca iz vrtića "Panda" vratila sa izleta u Svilajncu, parkirao ispred te predškolske ustanove u naselju Branko Bjegović, 4-godišnji dečak se, tvrde njegovi roditelji, izdvojio iz grupe i sam otpešačio do kuće… »
Ni: Dečak neprimećen išetao iz vrtića
OK radio 22.07.2016
Još se ispituje da li je četvorogodišnjak u Nišu iz vrtića otišao sam ili sa bratom. Roditelji traže kazne za odgovorne. U PU "Panda" navode da je istraga u toku. Po povratku sa izleta na niških predškolca iz vrtića "Panda" sredinom juna… »
Vesti dana »

BLOG Svi putevi vode ka Skupštini, ogroman broj ljudi u centru, tu je i Trojanski konj
N1 Info pre 12 minutajoš 54 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone se kreću ka centru grada, počelo okupljanje; Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 12 minutajoš 100 povezanih

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
RTV pre 1 satjoš 32 povezane

"Koalicija voljnih" spremna da podrži mir u Ukrajini; Moskva izveštava o uspesima u Kurskoj oblasti
RTS pre 12 minutajoš 23 povezane