Povezane vesti

Ispovest majke čije je dete silovao pedofil: Ćerka mi plače u snu i vrišti nemoj deda Ljubo!

Ispovest majke čije je dete silovao pedofil: Ćerka mi plače u snu i vrišti nemoj deda Ljubo!

Pravda 30.07.2016
NIŠ- Povukao me je za ruku i uveo me u sobu. Htela sam da idem, ali me je on svukao i gurnuo mi prst. Ja sam se uplašila i počela da plačem. Ovim rečima je devojčica A. T. (8) iz jednog sela u okolini Niša opisala na koji način ju je u svojoj… »
NEZAPAMĆEN SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA Devojčicu (8) silovao komšija (82)

NEZAPAMĆEN SLUČAJ SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA Devojčicu (8) silovao komšija (82)

Jugmedia 30.07.2016
NIŠ – Osmogodišnja devojčica opisala je svojoj majci i policiji na koji način ju je u svojoj kući seksualno zlostavljao komšija Lj. D. (82) iz Zaplanjske Toponice. „Blic“ piše da je protiv njega u Višem sudu u Nišu pokrenuta istraga zbog… »
Monstrum gurao detetu pivsku flašu među noge?! Novi jezivi detalji zločina kod Niša

Monstrum gurao detetu pivsku flašu među noge?! Novi jezivi detalji zločina kod Niša

Pravda 30.07.2016
NIŠ - Ljubomir D. (82) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da napio pa silovao devojčicu (8), a prema informacijama kojima raspolažu beogradski mediji, sumnja se da joj je tokom iživljavanja gurao pivsku flašu među noge. - Uhapšen je 24. jula odmah… »

Telegraf 30.07.2016
– Ćerka mi je kazala da ima nešto da mi ispriča ali da to ne može da učini na ulici gde sam je zatekla “jer će da nam se smeju ljudi” - rekla je majka silovane devojčice. Ljubomir D. (82) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da napio pa silovao… »
Nezapamćen slučaj seksualnog zlostavljanja: Devojčica (8) ispričala majci kako ju je komšija (82) silovao

Nezapamćen slučaj seksualnog zlostavljanja: Devojčica (8) ispričala majci kako ju je komšija (82) silovao

Blic 30.07.2016
Osmogodišnja devojčica opisala je svojoj majci i policiji na koji način ju je u svojoj kući seksualno zlostavljao komšija Lj. D. (82) iz Zaplanjske Toponice. Protiv njega je u Višem sudu u Nišu pokrenuta istraga zbog sumnje da je silovao dete… »

Vesti dana »