Povezane vesti
Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)
Svet & Skandal 06.08.2016
Supruga Novaka Đokovića veoma je aktivna na društvenim mrežama i često je inspiracija ženama širom sveta svojim poučnim i emotivnim postovima. Jelena je svoju najnoviju poruku na Instagramu posvetila svome ocu, ali i porodici. “Zahvalana sam… »
Noletova jeca raznežila instagram: Fotografijom pokazala koliko joj je porodica bitna
Kurir 06.08.2016
Jelena Đoković ponovo je svojim pratiocima na Instagramu dala lekciju o tome koliko je važna porodica, a njena objava će rasplakati sve emotivne duše. Jelena je postavila fotografiju sa ocem Miomirom i dodala opis koji će vas ostaviti bez teksta… »
Jelena Đoković raznežila sve ćerke emotivnom porukom koju je posvetila tati
Blic 06.08.2016
Jelena Đoković ne prestaje da inspiriše žene širom sveta poučnim i emotivnim postovima na Instagramu, a ovog puta je poslednji posvetila svome ocu i porodici. Pogledajte na Instagram-u - Zahvalana sam što sam sa mojom porodicom. Što provodim vreme… »
Vesti dana »

(Mape) počeo prvi pravi letnji toplotni talas! Temperatura skače na 36 stepeni, spremite se za tropske noći! Ovo je detaljna prognoza vremena za celu nedelju
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Dobro znamo odakle dolaze pretnje i targetiranje“: Održan protest u Beogradu zbog napada na Pravnom fakultetu (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 5 povezanih

Delegacija EU: Danas počinje EU Zelena nedelja, niz događaja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu
RTV pre 38 minutajoš 2 povezane