Povezane vesti

Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)

Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)

Svet & Skandal 06.08.2016
Supruga Novaka Đokovića veoma je aktivna na društvenim mrežama i često je inspiracija ženama širom sveta svojim poučnim i emotivnim postovima. Jelena je svoju najnoviju poruku na Instagramu posvetila svome ocu, ali i porodici. “Zahvalana sam… »
Noletova jeca raznežila instagram: Fotografijom pokazala koliko joj je porodica bitna

Noletova jeca raznežila instagram: Fotografijom pokazala koliko joj je porodica bitna

Kurir 06.08.2016
Jelena Đoković ponovo je svojim pratiocima na Instagramu dala lekciju o tome koliko je važna porodica, a njena objava će rasplakati sve emotivne duše. Jelena je postavila fotografiju sa ocem Miomirom i dodala opis koji će vas ostaviti bez teksta… »
Jelena Đoković raznežila sve ćerke emotivnom porukom koju je posvetila tati

Jelena Đoković raznežila sve ćerke emotivnom porukom koju je posvetila tati

Blic 06.08.2016
Jelena Đoković ne prestaje da inspiriše žene širom sveta poučnim i emotivnim postovima na Instagramu, a ovog puta je poslednji posvetila svome ocu i porodici. Pogledajte na Instagram-u - Zahvalana sam što sam sa mojom porodicom. Što provodim vreme… »

Vesti dana »