Povezane vesti
Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)
Svet & Skandal 06.08.2016
Supruga Novaka Đokovića veoma je aktivna na društvenim mrežama i često je inspiracija ženama širom sveta svojim poučnim i emotivnim postovima. Jelena je svoju najnoviju poruku na Instagramu posvetila svome ocu, ali i porodici. “Zahvalana sam što sam sa… »
Noletova jeca raznežila instagram: Fotografijom pokazala koliko joj je porodica bitna
Kurir 06.08.2016
Jelena Đoković ponovo je svojim pratiocima na Instagramu dala lekciju o tome koliko je važna porodica, a njena objava će rasplakati sve emotivne duše. Jelena je postavila fotografiju sa ocem Miomirom i dodala opis koji će vas ostaviti bez teksta… »
Jelena Đoković raznežila sve ćerke emotivnom porukom koju je posvetila tati
Blic 06.08.2016
Jelena Đoković ne prestaje da inspiriše žene širom sveta poučnim i emotivnim postovima na Instagramu, a ovog puta je poslednji posvetila svome ocu i porodici. Pogledajte na Instagram-u - Zahvalana sam što sam sa mojom porodicom. Što provodim vreme sa… »
Vesti dana »

Vučić najavio moguće prevremene izbore – otkrio i kada bi mogao da podnese ostavku
RTK pre 5 satijoš 1 povezana

Samo snažna vojska garant sigurnosti: Vučić najavio spektakularni vojni prikaz 20. septembra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Nato pokreće misiju "Istočna straža": Snažan odgovor na ulazak ruskih dronova u evropski vazdušni prostor
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Sremska Mitrovica: Danas sunčano i toplo, a u nedelju kiša i snažno nevreme
Ozon pre 58 minutajoš 3 povezane