Povezane vesti
Švedska ministrica Hadžialić podnijela ostavku
Al Jazeera 13.08.2016
Ministricu bh. porijekla policija je zaustavila za volanom i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi. Ministrica za visoko i srednje obrazovanje Kraljevine Švedske podnijela je ostavku nakon što ju je policija zaustavila za volanom i našla joj 0,2… »
Ostavka švedske ministarke zbog pijane vožnje
Radio 021 13.08.2016
Švedska ministarka bosanskog porekla Aida Hadžialić podnela je ostavku nakon što ju je policija zaustavila u saobraćaju i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi. "Ja znam da su mnogi razočarani u mene i ja sama sam ljuta na sebe, a pre svega se jako… »
Švedska ministarka podnela ostavku zbog vožnje u alkoholisanom stanju
Novi magazin 13.08.2016
Švedska ministarka za visoko obazovanje Aida Hadžialić izjavila je danas da je podnela ostavku pošto ju je policija uhvatila u vožnji u alkoholisanom stanju nakon što je popila dve čaše vina. Aida Hadžialić rekla je na konferenciji za novinate… »
Vozila pijana: Švedska ministarka poreklom iz Bosne podnela ostavku nakon skandala
Pravda 13.08.2016
Aida Hadžialić, ministar obrazovanja u Vladi Švedske poreklom iz Foče, podnela je ostavku na tu funkciju, nakon što ju je pijanu za volanom uhvatila policija. Ona je tu odluku saopštila na jutrošnjoj vanrednoj konferenciji za novinare u Štokholmu… »
Ministarka vozila pijana, morala da podnese ostavku!
Vesti online 13.08.2016
Švedska ministarka bosanskog porekla Aida Hadžialić podnela je ostavku pošto ju je policija zaustavila za volanom i našla joj 0,2 promila alkohola u krvi. - Ja znam da su mnogi razočarani u mene, i ja sama sam ljuta na sebe, a pre svega se jako… »
Vesti dana »
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 2 satajoš 1 povezana
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 58 minutajoš 1 povezana