Povezane vesti

Dodik: Referendum je pravo RS

Dodik: Referendum je pravo RS

RTV 28.08.2016
BEOGRAD - Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS, izjavio je danas predsednik RS Milorad Dodik precizirajući da Ustavni sud BiH nije ukinuo 9. januar, već naložio Srpskoj da taj datum prilagodi. "To je sva suština i mi evo to prilagođavamo… »
Dodik: Visoki predstavnik i međunarodna zajednica se ponašaju kao “kabadahije”

Dodik: Visoki predstavnik i međunarodna zajednica se ponašaju kao “kabadahije”

Blic 28.08.2016
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, je rekao da Srpska ima pravo na referendum o Danu Republike i da bi bilo kakav pokušaj njegove suspenzije ili zabrane bio neprihvatljiv. - Ustavni sud je stvoren 1996, a Republika Srpska 1992. godine – puno… »
Dodik: Kabadahije, imamo pravo na referendum!

Dodik: Kabadahije, imamo pravo na referendum!

Vesti online 28.08.2016
Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS, izjavio je u nedelju predsednik Republike Srpske Milorad Dodik precizirajući da Ustavni sud BiH nije ukinuo 9. januar, već naložio Srpskoj da taj datum prilagodi. - To je sva suština i mi evo to… »
Dodik: Referndum je pravo RS

Dodik: Referndum je pravo RS

Studio B 28.08.2016
Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS, izjavio je danas predsednik RS Milorad Dodik precizirajući da Ustavni sud BiH nije ukinuo 9. januar, već naložio Srpskoj da taj datum prilagodi. „To je sva suština i mi evo to prilagođavamo. Idemo na… »
Dodik odlučan: Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS

Dodik odlučan: Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS

Kurir 28.08.2016
Referendum o Danu Republike Srpske je pravo RS, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik precizirajući da Ustavni sud BiH nije ukinuo 9. januar, već naložio Srpskoj da taj datum prilagodi. "To je sva suština i mi evo to… »
Dodik za RTS: Zabrana ili suspenzija referenduma neprihvatljiva

Dodik za RTS: Zabrana ili suspenzija referenduma neprihvatljiva

RTS 28.08.2016
Savet za primenu mira održaće u utorak sednicu u Sarajevu na kojoj će raspravljati o najavljenom referendumu o Danu Republike Srpske, zakazanom posle odluke Ustavnog suda BiH da 9. januar ne može biti praznik tog entiteta. Visoki predstavnik Valentin… »

Vesti dana »