Povezane vesti
Manijak pokušao da upadne Jadranki Kosor u stan!
Vesti online 29.08.2016
Premijerka i šefica HDZ-a Jadranka Kosor doživela je veoma neugodno iskustvo. Naime,izvesni muškarac je jutros pokušao nasilnim putem da joj uđe u stan. - Radi se o osobi koja mi konstantno preti, ali danas se prvi put pojavio pred mojim vratima… »
Jadranka Kosor na meti manijaka: Progoni me jedan muškarac, pokušao je nasilno da uđe u moj stan
Kurir 29.08.2016
Jadranka Kosor je prilikom gostovanja u specijalnoj emisiji posvećenoj izborima, otkrila da je na meti neimenovanog muškog zlostavljača. Prema Kosor, to zlostavljanje traje već neko vreme. Prema njenim rečima, manijak je konstantno zove i preti joj… »
Muškarac nasilno pokušao da uđe u stan Jadranke Kosor
N1 Info 29.08.2016
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor tvrdi da je jedan muškarac jutros pokušao nasilno da uđe u njen stan. Jadranka Kosor već dugo je na meti neimenovanog muškarca, koji je maltretira tako što je zove je telefonom. Danas je, nažalost, odlučio… »
Napadnuta Jadranka Kosor
Alo 29.08.2016
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor tvrdi da joj je jedan muškarac jutros pokušao nasilno ući u stan. Manijak je jutros pokušao da provali u stan Jadranke Kosor, bivše premijerke Hrvatske. - Radi se o osobi koja mi sistematski preti, ali danas… »
Napadnuta Jadranka Kosor
Večernje novosti 29.08.2016
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor tvrdi da joj je jedan muškarac jutros pokušao nasilno da uđe u njen stan. Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor tvrdi da joj je jedan muškarac jutros pokušao nasilno da uđe u njen stan. Manijak je jutros… »
Kosor očajna: Progonitelj hteo da provali u stan
Mondo 29.08.2016
Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor tvrdi da je muškarac jutros pokušao nasilno da uđe u njen stan. Foto: Printscreen, youtube Manijak je jutros pokušao da provali u stan Jadranke Kosor, bivše premijerke Hrvatske. "Radi se o osobi koja mi… »
Vesti dana »
Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović ili Primorac
BBC News pre 42 minutajoš 12 povezanih
Sneg će danas vejati u ovom delu Srbije: Maksimalna temperatura do 4°C
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih
Los Anđeles: Vlastima prijavljeno da je 16 ljudi stradalo u požarima
RTV pre 30 minutajoš 6 povezanih
Netanjahu šalje direktora Mosada na pregovore o prekidu rata u Gazi
Danas pre 13 satijoš 5 povezanih