Povezane vesti
„Popio sam, raspravljali smo se, ne znam šta mi bi”
Dnevnik 12.09.2016
U novosadskom Višem sudu danas je počelo suđenje Novosađaninu Mihalju Skivjaniju (59) okrivljenom za ubistvo Merime Redžepov (29) počinjeno lane u iznajmljenoj garsonjeri u Ljermontovoj ulici, na Grbavici. Njemu se pripisuje da je 30.decembra posle… »
Počelo suđenje za stravično ubistvo u novom sadu: Obuzeo me gnev, udarao sam je čekićem po glavi
Kurir 12.09.2016
NOVI SAD - Govorila mi je da sam debil i ružne reči. Svađali smo se i ona me je udarila u oko i protresla me za ruku. Obuzeo me je gnev, zgrabio sam čekić sa frižidera i počeo da je udaram, ne znam ni sam koliko puta. Pala je na krevet licem prema… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti stigli u Inđiju, dočekani vatrometom, puni utisaka
N1 Info pre 3 minutajoš 54 povezane
Studenti u blokadi, koji peške idu do Novog Sada, stigli u Inđiju, policija obezbeđuje trasu šetnje
Euronews pre 45 minutajoš 37 povezanih
Ostavka premijera nije dovoljna! Pavićević o političkoj krizi i narednim koracima: Gde god pogledate, to je slepa ulica
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 28 minutajoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 3 satajoš 34 povezane