Повезане вести
Канга: Волео бих да асистенцијама обележим дерби
Вести онлине 14.09.2016
Прилику да први пут осете атмосферу београдског вечитог дербија овог викенда имаће Звездине новајлије. Гелор Канга истиче да је свестан важности коју та утакмица са собом носи. - Нисам много времена провео у Београду, али већ сам… »
Канга: Да ли ћу ја решити дерби? То није битно, али волео бих да имам две асистенције
Спортски журнал 14.09.2016
Звездин првотимац Гелор Канга, један од фудбалера који ће у 152. вечитом дербију дебитовати у најважнијој утакмици српског фудбала, изјавио је да очекује победу у Хумској и наставак успешне серије. Црвено-бели су после стартног… »
Канга пред дерби: Играчи и навијачи живе за ту утакмицу, волео бих да наместим гол или два
Вечерње новости 14.09.2016
Нисам много времена провео у Београду, али сам схватио какву тежину носи вечити дерби, да и играчи и навијачи живе за ту утакмицу, каже Гелор Канга. Фудбалер Црвене звезде Гелор Канга рекао је данас да његова екипа после добрих… »
Канга: "Схватио сам какву тежину носи 'вечити' дерби"
Спортске.нет 14.09.2016
Габонац из редова актуелног шампиона Србије Гелора Канга у суботу би требало да одигра свој први "вечити дерби", а осим жеље да асистенцијама допринесе победи свог тима открио је да већ сада схвата тежину који носи дуел са… »
Гелор Канга: На “вечитом дербију” бих волео да…
Хот спорт 14.09.2016
Прилику да први пут осете атмосферу београдског вечитог дербија овог викенда имаће Звездине новајлије. Гелор Канга истиче да је свестан важности коју та утакмица са собом носи. – Нисам много времена провео у Београду, али већ сам… »
Канга: Да наместим гол или два...
Мондо 14.09.2016
Фудбалер Црвене звезде из Габона Гелор Канга биће један од неколицине дебитаната у "вечитом дербију". Али, зна шта је дуел Звезде и Партизана. Фото: МН Пресс Звездин првотимац Гелор Канга један је од фудбалера који ће у 152… »
Канга осећа тежину дербија: Играчи и навијачи живе за ту утакмицу, волео бих да наместим гол или два
Моззарт спорт 14.09.2016
"Надам се да ћу тако допринети победи", каже Габонац. Неколико страних фудбалера Црвене звезде први пут ће имати прилику да осети тежину вечитог дербија, а међу њима је и Гелор Канга, који се након реванш меча трећег кола… »
Вести дана »

Велика британија позвала амбасадора Русије на разговор! Разлог: Повреда ваздушног простора НАТО пакта! "Неприхватљиво"
Курир пре 4 минутајош 31 повезана

Сомборци прикупили 435.880 динара за наставнике који су добили отказе
Нови магазин пре 49 минутајош 44 повезане

Чубрило од овог датума најављује захлађење, могућ чак и снег? Нова прогноза метеоролога до краја септембра
Мондо пре 2 сатајош 30 повезаних

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 4 сатијош 10 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 9 минутајош 17 повезаних