Povezane vesti
Kanga: Voleo bih da asistencijama obeležim derbi
Vesti online 14.09.2016
Priliku da prvi put osete atmosferu beogradskog večitog derbija ovog vikenda imaće Zvezdine novajlije. Gelor Kanga ističe da je svestan važnosti koju ta utakmica sa sobom nosi. - Nisam mnogo vremena proveo u Beogradu, ali već sam shvatio kakvu… »
Kanga: Da li ću ja rešiti derbi? To nije bitno, ali voleo bih da imam dve asistencije
Sportski žurnal 14.09.2016
Zvezdin prvotimac Gelor Kanga, jedan od fudbalera koji će u 152. večitom derbiju debitovati u najvažnijoj utakmici srpskog fudbala, izjavio je da očekuje pobedu u Humskoj i nastavak uspešne serije. Crveno-beli su posle startnog remija protiv Napretka… »
Kanga: "Shvatio sam kakvu težinu nosi 'večiti' derbi"
Sportske.net 14.09.2016
Gabonac iz redova aktuelnog šampiona Srbije Gelora Kanga u subotu bi trebalo da odigra svoj prvi "večiti derbi", a osim želje da asistencijama doprinese pobedi svog tima otkrio je da već sada shvata težinu koji nosi duel sa Partizanom. Šampion… »
Kanga pred derbi: Igrači i navijači žive za tu utakmicu, voleo bih da namestim gol ili dva
Večernje novosti 14.09.2016
Nisam mnogo vremena proveo u Beogradu, ali sam shvatio kakvu težinu nosi večiti derbi, da i igrači i navijači žive za tu utakmicu, kaže Gelor Kanga. Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga rekao je danas da njegova ekipa posle dobrih rezultata u… »
Gelor Kanga: Na “večitom derbiju” bih voleo da…
Hot sport 14.09.2016
Priliku da prvi put osete atmosferu beogradskog večitog derbija ovog vikenda imaće Zvezdine novajlije. Gelor Kanga ističe da je svestan važnosti koju ta utakmica sa sobom nosi. – Nisam mnogo vremena proveo u Beogradu, ali već sam shvatio kakvu… »
Kanga: Da namestim gol ili dva...
Mondo 14.09.2016
Fudbaler Crvene zvezde iz Gabona Gelor Kanga biće jedan od nekolicine debitanata u "večitom derbiju". Ali, zna šta je duel Zvezde i Partizana. Foto: MN Press Zvezdin prvotimac Gelor Kanga jedan je od fudbalera koji će u 152. večitom derbiju… »
Kanga oseća težinu derbija: Igrači i navijači žive za tu utakmicu, voleo bih da namestim gol ili dva
Mozzart sport 14.09.2016
"Nadam se da ću tako doprineti pobedi", kaže Gabonac. Nekoliko stranih fudbalera Crvene zvezde prvi put će imati priliku da oseti težinu večitog derbija, a među njima je i Gelor Kanga, koji se nakon revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije
RTV pre 7 satijoš 46 povezanih
U Novom Sadu protest ispred BIA, u Beogradu blokirana Ruzveltova ulica, okupljanje i u Kragujevcu (foto)
Blic pre 1 satjoš 21 povezana