Povezane vesti

Kosovo: Podignuta optužnica protiv tri imama i jednog hodže zbog podsticanja na terorizam!

Kosovo: Podignuta optužnica protiv tri imama i jednog hodže zbog podsticanja na terorizam!

Sandžak haber 15.09.2016
Optuženi su B.R., bivši imam u džamiji pored Termokosa u Prištini, I. B., hodža iz Prizrena, E. G., glavni imam iz Peći, M. M., imam iz Prizrena i okrivljeni F. R, navodi se u saopštenju Specijalnog tužilaštva. Prema optužnici okrivljeni B. R. i… »
Pokušali da radikalizuju vernike: Četiri imama optužena za terorizam i podsticanje mržnje na Kosovu

Pokušali da radikalizuju vernike: Četiri imama optužena za terorizam i podsticanje mržnje na Kosovu

Telegraf 15.09.2016
Kosovski specijalni tužilac podigao je danas optužnicu protiv pet kosovskih Albanaca za zločine koji obuhvataju teroristička dela i raspirivanje mržnje, a među njima su četiri imama. Kancelarija javnog tužilaštva u Prištini saopštila je da je… »
Kosovo: Podignuta optužnica za terorizam protiv imama i hodže

Kosovo: Podignuta optužnica za terorizam protiv imama i hodže

Slobodna Evropa 15.09.2016
Specijalno tužilaštvo Kosova podiglo je optužnicu ispred Osnovnog suda u Prištini protiv petoro osumnjičenih, među kojima su imami i hodže. Na osnovu optužnice, osumnjičeni B.R., bivši imam u džamiji u Prištini, i I.B. hodža iz Prizrena… »

Vesti dana »