Povezane vesti

Sikimić: Srećniji sam zbog povratka Živkovića nego zbog gola

Sikimić: Srećniji sam zbog povratka Živkovića nego zbog gola

Hot sport 22.09.2016
Predrag Sikimić je odradio suspenziju i protiv ČSK u kupu se vratio golom u pobedi Zvezde od 3:0. Ipak, jedna stvar ga raduje više od novog upisa na listu strelaca: – Mnogo toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je teško palo. Čujem se sa… »
Zvezda ubedljiva u Čelarevu za osminu finala

Zvezda ubedljiva u Čelarevu za osminu finala

Press 22.09.2016
Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u Čelarevu savladali ČSK sa 3:0 (1:0). foto: tanjug.rs Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su u Čelarevu savladali ČSK sa 3:0 (1:0)… »
Sikimić: Povratak Živkovića na teren mnogo važniji od gola

Sikimić: Povratak Živkovića na teren mnogo važniji od gola

Sportski žurnal 22.09.2016
Predrag Sikimić se vratio golom posle kazne od dve utakmice zbog prekršaja nad Mladenom Živkovićem u Novom Pazaru. - Mnogo toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je teško palo. Čujem se sa Živkovićem, za desetak dana se vraća u trenažni… »
Sikimić srećan zbog gola i Mladena, preti Voši

Sikimić srećan zbog gola i Mladena, preti Voši

Mondo 22.09.2016
Napadač Crvene zvezde pogotkom se vratio na teren posle suspenzije i "naoštren" dočekuje nedeljni derbi sa liderom prvenstva. Foto: MN Press Posle dve utakmice suspenzije zbog crvenog kartona, Predrag Sikimić je u sredu u Čelarevu, protiv ČSK… »
Sikimić: Redovno se čujem sa Živkovićem, vraća se treninzima za nekoliko dana

Sikimić: Redovno se čujem sa Živkovićem, vraća se treninzima za nekoliko dana

Večernje novosti 21.09.2016
Dosta toga se izdešavalo u poslednje vreme i sve mi je jako teško palo. Srećan sam i zbog postignutog gola, rekao je špic Zvezde. Pobedu Crvene zvezde nad ČSK i prolaz u osminu finala Kupa Srbije overio je u 83. minutu Predrag Sikimić, koji je posle… »

Vesti dana »