Повезане вести
Морињо прекинуо црну серију у Нортемптону
Политика 22.09.2016
Португалац Жозе Морињо као тренер Манчестер јунајтеда у осам дана везао је три пораза, а такву црну серију први пут у каријери имао је 2002. године. – На мечу треће рунде Лига купа против трећелигаша Нортемптона Јунајтед… »
Мурињо: Фудбал пун Ајнштајна
Вечерње новости 22.09.2016
И знам да они сви желе да обришу 16 година моје тренерске каријере. И имају жељу да пониште невероватну причу Манчестер јунајтеда, рекао је тренер "ђавола" ПОРТУГАЛАЦ Жозе Мурињо је стоички издржао критике које је… »
Мурињо одговорио хејтерима: Свет је пун фудбалских Ајнштајна (ВИДЕО)
Хот спорт 22.09.2016
После серије лоших резултата Манчестер јунајтед је коначно славио и то у лига купи против Нортемптона са 3:1. Истовремено, кренули су велики притисци на Муриња, јер је доведен да Манчестер препороди, потрошио много новца на… »
У свом стилу: Шта Мурињо каже о “фудбалским Ајнштајнима”?
Спортал блиц 22.09.2016
Жозе Мурињо и Манчестер јунајтед - није добро почело... Резултати су лоши, а “Специјални” је решио да одговори на критике. Фото: Реутерс Жозе Мурињо - Знам да неки фудбалски Ајнштајни желе да обришу 16 година моје… »
Љут је Жозе, ватра сева: Фудбал је пун Ајнштајна, због лоше недеље бришу ми 16 година каријере
Моззарт спорт 22.09.2016
"Навијачи имају право да буду љути", каже Португалац. Сигурно Жозе Мурињо није мислио да ће имати баш оволико тежак посао на старту мандата у Манчестер Јунајтеду. Упркос великим појачањима попут Златана Ибрахимовића и… »
Мурињо узвратио "фудбалским Ајнштајнима"
Спортске.нет 22.09.2016
Манчестер Јунајтед је након три везана пораза дошао до тријумфа, а Мурињо је имао шта да каже онима који га оспоравају. Доживео је Јунајтед најпре пораз у градском дербију од Ситија, онда је уследио шокантан пораз у Лиги… »
Вести дана »

Ухапшен мушкарац који је на концерту Београдског синдиката гађао окупљене кесама са фарбом
Н1 Инфо пре 25 минутајош 13 повезаних

Сејдиновић: Рејтинг власти “у слободном паду”, нема повратка назад
Нови магазин пре 35 минутајош 15 повезаних

Министарство: Почела пријава за бесплатне уџбенике за одређене категорије ученика
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане

Министарство: Четири произвођача обмањивала потрошаче кафу са додатком сурогата продавао као чисту кафу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 17 повезаних