Povezane vesti
Morinjo prekinuo crnu seriju u Nortemptonu
Politika 22.09.2016
Portugalac Žoze Morinjo kao trener Mančester junajteda u osam dana vezao je tri poraza, a takvu crnu seriju prvi put u karijeri imao je 2002. godine. – Na meču treće runde Liga kupa protiv trećeligaša Nortemptona Junajted upisao pobedu. Fudbaleri… »
Murinjo: Fudbal pun Ajnštajna
Večernje novosti 22.09.2016
I znam da oni svi žele da obrišu 16 godina moje trenerske karijere. I imaju želju da ponište neverovatnu priču Mančester junajteda, rekao je trener "đavola" PORTUGALAC Žoze Murinjo je stoički izdržao kritike koje je trpeo prethodnih dana, u… »
Murinjo odgovorio hejterima: Svet je pun fudbalskih Ajnštajna (VIDEO)
Hot sport 22.09.2016
Posle serije loših rezultata Mančester junajted je konačno slavio i to u liga kupi protiv Nortemptona sa 3:1. Istovremeno, krenuli su veliki pritisci na Murinja, jer je doveden da Mančester preporodi, potrošio mnogo novca na pojačanja, a rezultata… »
U svom stilu: Šta Murinjo kaže o “fudbalskim Ajnštajnima”?
Sportal blic 22.09.2016
Žoze Murinjo i Mančester junajted - nije dobro počelo... Rezultati su loši, a “Specijalni” je rešio da odgovori na kritike. Foto: Reuters Žoze Murinjo - Znam da neki fudbalski Ajnštajni žele da obrišu 16 godina moje karijere. Žele da obrišu… »
Ljut je Žoze, vatra seva: Fudbal je pun Ajnštajna, zbog loše nedelje brišu mi 16 godina karijere
Mozzart sport 22.09.2016
"Navijači imaju pravo da budu ljuti", kaže Portugalac. Sigurno Žoze Murinjo nije mislio da će imati baš ovoliko težak posao na startu mandata u Mančester Junajtedu. Uprkos velikim pojačanjima poput Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe Crveni Đavoli… »
Murinjo uzvratio "fudbalskim Ajnštajnima"
Sportske.net 22.09.2016
Mančester Junajted je nakon tri vezana poraza došao do trijumfa, a Murinjo je imao šta da kaže onima koji ga osporavaju. Doživeo je Junajted najpre poraz u gradskom derbiju od Sitija, onda je usledio šokantan poraz u Ligi Evrope od Fejenorda, da bi… »
Vesti dana »
Uhapšen Goran Vesić: Bivši ministar priveden zbog tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 197 povezanih
Alijino lice šokiralo sve: Ovako je izgledao na poternici, a ovako kad je dolijao
Telegraf pre 1 satjoš 106 povezanih
Ko je i zašto uhapšen nakon nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 27 povezanih