Povezane vesti

Čović: Nije me iznenadila reakcija trenera sa prebivalištem u Limožu

Čović: Nije me iznenadila reakcija trenera sa prebivalištem u Limožu

Večernje novosti 22.09.2016
O novcu koji je sa Kosova i Metohije završio čudnim putevima u Humskoj preko Careve Ćuprije, ponajmanje može da svedoči bivši predsednik JSD – kaže se, između ostalog, u pismu prvog čovek Zvezde. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović poslao… »
Čović: NIje me iznenadila rekacija iz Limoža, završavam raspravu sa dotičnim

Čović: NIje me iznenadila rekacija iz Limoža, završavam raspravu sa dotičnim

Vesti online 22.09.2016
Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović odgovorio je na određena javljanja iz suparničkog tabora pojasnivši na koga je tačno mislio kada je govorio da je "novac sa Kosova završio u Partizanu". Lično saopštenje prvog čoveka… »
Čovićev odgovor: Nemam vremena da se bavim prošlošću i beznadežnim slučajevima

Čovićev odgovor: Nemam vremena da se bavim prošlošću i beznadežnim slučajevima

Hot sport 22.09.2016
Odmah posle reakcije iz tabora "crno- belih" stigao je lični odgovor Nebojše Čovića. Redakcija Hotsprta ga prenosi bez izmena i u celosti. “Zaboravljeni” član Upravnog odbora U mom obraćanju srpskoj javnosti, dana 19.09. 2016.godine sve što sam… »
Čovićevo saopštenje - Evo ko kreira laži koje plasira "trener sa prebivalištem u Limožu"!

Čovićevo saopštenje - Evo ko kreira laži koje plasira "trener sa prebivalištem u Limožu"!

Sportske.net 22.09.2016
Predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović oglasio se zvaničnim saopštenjem za javnost povodom izjava koje su u prethodna dva dana dali Milorad Vučelić i Duško Vujošević. Saopštenje koje je portparol KK Crvena zvezda mts prosledio medijima… »

Vesti dana »