Povezane vesti
Iz Rusije poručili: Dosta sa pritiscima, referendum ne podriva integritet BiH
Vesti online 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. - Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum u Srpskoj ne podriva teritorijalni integritet BiH, ne politizujte ga
Kurir 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH.. "Mi smo protiv… »
Zaharova: Ne politizovati pitanje referenduma u RS
RTS 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. "Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum ne podriva integritet BiH
Pravda 28.09.2016
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. “Mi smo protiv… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 1 satjoš 2 povezane