Povezane vesti
Iz Rusije poručili: Dosta sa pritiscima, referendum ne podriva integritet BiH
Vesti online 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. - Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum u Srpskoj ne podriva teritorijalni integritet BiH, ne politizujte ga
Kurir 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH.. "Mi smo protiv… »
Zaharova: Ne politizovati pitanje referenduma u RS
RTS 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. "Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum ne podriva integritet BiH
Pravda 28.09.2016
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. “Mi smo protiv… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 8 satijoš 2 povezane