Povezane vesti

Iz Rusije poručili: Dosta sa pritiscima, referendum ne podriva integritet BiH

Iz Rusije poručili: Dosta sa pritiscima, referendum ne podriva integritet BiH

Vesti online 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. - Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum u Srpskoj ne podriva teritorijalni integritet BiH, ne politizujte ga

Zaharova: Referendum u Srpskoj ne podriva teritorijalni integritet BiH, ne politizujte ga

Kurir 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH.“. "Mi smo protiv… »
Zaharova: Ne politizovati pitanje referenduma u RS

Zaharova: Ne politizovati pitanje referenduma u RS

RTS 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. "Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum ne podriva integritet BiH

Zaharova: Referendum ne podriva integritet BiH

Pravda 28.09.2016
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. “Mi smo protiv… »

Vesti dana »