Povezane vesti
Iz Rusije poručili: Dosta sa pritiscima, referendum ne podriva integritet BiH
Vesti online 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. - Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum u Srpskoj ne podriva teritorijalni integritet BiH, ne politizujte ga
Kurir 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH.. "Mi smo protiv… »
Zaharova: Ne politizovati pitanje referenduma u RS
RTS 28.09.2016
Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. "Mi smo protiv veštačkog… »
Zaharova: Referendum ne podriva integritet BiH
Pravda 28.09.2016
MOSKVA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da zvanična Moskva apeluje da se ne politizuje pitanje referenduma u Republici Srpskoj i smatra da on ne podriva teritorijalni integritet BiH. “Mi smo protiv… »
Vesti dana »
Pogačar: Tužilac traži od premijera Vučevića da ukine imunitet Goranu Vesiću
N1 Info pre 27 minutajoš 28 povezanih
Mitrović strelac, Sergej asistent, Al Hilal izgubio posle 46 utakmica
Sportski žurnal pre 38 minutajoš 28 povezanih