Povezane vesti
Srbija – Austrija: Puštene ulaznice
Hot sport 28.09.2016
Ulaznice za susret kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji puštene su u prodaju. Susret je zakazan za 9. oktobar na stadionu Crvene zvezde, a navijači će morati da izdvoje 400 dinara za sever i jug, 800 dinara istok bok, 1.000 istok… »
Karte za Srbija - Austrija već od 400 dinara
Mondo 28.09.2016
Fudbalski savez Srbije pustio je u prodaju ulaznice za kvalifikacioni meč za Mundijal 2018 koji se 9. oktobra igra u Beogradu. Foto: MN Press Brojni ljubitelji fudbala imaju mnogo razloga da dođu na stadion "Rajko Mitić" 9. oktobra i podrže nacionalni… »
Puštene u prodaju ulaznice za meč Srbije i Austrije
Večernje novosti 28.09.2016
Ulaznice koštaju 400 dinara za sever i jug, 800 dinara istok bok, 1.000 istok centar i zapad bok, kao i 1.200 dinara za zapad centar. Fudbalski savez Srbije pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Austrije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo… »
Počela prodaja ulaznica za meč protiv Austrije, evo kako možete do karata
Vesti online 28.09.2016
Poznate su cene ulaznica za utakmicu 3. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji između Srbije i Austrije, koja se igra 9.oktobra na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu (20,45). Za centralne delove zapadne tribine ulaznica košta 1.200… »
Vesti dana »

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Uhapšen napadač (32) iz voza: Policija uhvatila muškarca iz Crne Gore: Pesnicama udarao čoveka u glavu, poznat po krađi u tržnom centru
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Zbog "toplotnog stresa" došlo do izbeljivanja koralnih grebena Uzbuna u Australiji - kako globalno zagrevanje utiče na prirodu
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana