Povezane vesti

Malo smo se drogirali, ostatak smo bacili u smeće: Užasna izjava oca devojčice koja je otrovana kokainom

Malo smo se drogirali, ostatak smo bacili u smeće: Užasna izjava oca devojčice koja je otrovana kokainom

Telegraf 06.10.2016
- Ponekad u kući, kad smo žena i ja sami, znamo popušiti malo marihuane, ali ništa preterano, a taj dan smo supruga i ja konzumirali malo kokaina - rekao je otac nesrećne devojčice. Devojčica stara četiri i po godine završila je u nedelju uveče… »
Otac deteta otrovanog kokainom: Žena i ja smo se malo drogirali

Otac deteta otrovanog kokainom: Žena i ja smo se malo drogirali

Radio 021 06.10.2016
Supružnici iz Zagreba će provesti mesec dana u pritvoru, nakon što je, njhovom nepažnjom, njihova četvorogodišnja ćerka konzumirala kokain. Kako piše Jutarnji list, protiv supružnika je podneta krivična prijava zbog povrede prava deteta i… »
Otac devojčice koja se otrovala kokainom: Žena i ja smo se malo drogirali, a ostatak bacili u smeće!

Otac devojčice koja se otrovala kokainom: Žena i ja smo se malo drogirali, a ostatak bacili u smeće!

Kurir 06.10.2016
Devojčica (4) godine završila je u nedelju uveče u teškom stanju u KBC Sestara milosrdnica, a nalazi krvi i urina pokazali su da se radi o trovanju kokainom. Lekari su odmah pozvali policiju koja je, kako saznajemo, još u bolnici uhapsila roditelje i… »

Vesti dana »