Povezane vesti
Bizarno: Pike napušta reprezentaciju Španije zbog isečenih rukava?!
Sportal blic 10.10.2016
Fudbaler Barselone Đerar Pike rekao je da će se oprostiti od reprezentacije Španije posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Foto: Tanjug/AP Đerar Pike - Šampionat u Rusiji biće mi poslednje takmičenje za Španiju. Mnogo sam razmišljao o… »
Đerar Pike: "Ne mogu više, dosta mi je!"
Mondo 10.10.2016
Fudbaler španske reprezentacije Đerar Pike ponovo na udaru dela Španije zbog toga što je isekao rukave sa reprezentativnog dresa. On kaže da mu je dosta svega! Od miša je napravljen slon! Izgleda da nismo samo mi "majstori" da tako nešto uradimo… »
Pike najavio kraj: U Španiji ga osudili zbog isečenih rukava, on se pravda da su mu ‘smetali’
Hot sport 10.10.2016
Štoper Barselone i reprezentacije Španije Đerar Pike našao se na udaru španskih medija zbog jednog detalja sa utakmice protiv Albanije. Naime, Pike je isekao svoje rukave u meču protiv Albanije, tačno na vezu gde se vidi španska zastava. Iako je… »
Pike najavio povlačenje iz reprezentacije
Večernje novosti 10.10.2016
Igrača Španije su u nedelju oštro kritikovali jer je tokom utakmice sa Albanijom sa svog dresa skinuo duge rukave na kojima su bile boje španske zastave. Španski fudbalski reprezentativac Đerar Pike najavio je da će se posle Svetskog prvenstva… »
Pike napušta reprezentaciju
Radio 021 10.10.2016
Fudbaler Barselone Žerard Pike rekao je da će se će oprostiti od reprezentacije Španije posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. "Šampionat u Rusiji biće mi poslednje takmičenje za Španiju. Mnogo sam razmišljao o tome. Ne kažem to samo… »
Pike: Svetsko prvenstvo će biti moje poslednje takmičenje u reprezentaciji Španije
Mozzart sport 10.10.2016
Defanzivac Barselone govorio i o razlozima zbog kojih je odsekao rukave na dresu. Defanzivac Barselone Đerar Pike potvrdio je posle pobede nad Albanijom (2:0) da je će Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji biti njegovo poslednje takmičenje u dresu… »
"Furija" uskoro bez Pikea
Vesti online 10.10.2016
- Svetsko prvenstvo u Rusiji biće moje poslednje takmičenje u dresu Španije. Razmislio sam o tome. Ne govorim "vruće glave" - rekao je Pike. Reprezentativac Španije Đerar Pike (Barselona) najavio je povlačenje iz reprezentacije posle SP u Rusji… »
Vesti dana »
Rektorski kolegijum odbio da preuzme odgovornost! Ne žele dijalog, odlučili da se sakriju iza studenata!
Kurir pre 2 satajoš 49 povezanih
Digla se magla nad Srbijom, krenulo je: Kragujevčani podržali ispred Palate pravde porodicu Milivojević čiji je sin poginuo u „namenskoj” u Lučanima
Danas pre 5 satijoš 18 povezanih
Stručnjaci: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Danas pre 4 satijoš 33 povezane