Povezane vesti

Zagreb neće kočiti Beograd na putu za EU

Zagreb neće kočiti Beograd na putu za EU

Alo 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je najbolji način… »
Kolinda: Ne želimo da blokiramo Srbiju na putu ka EU

Kolinda: Ne želimo da blokiramo Srbiju na putu ka EU

Pravda 12.10.2016
ZAGREB/LONDON - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je danas u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. "Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je… »
Šta je Kolinda rekla Terezi Mej o Srbiji

Šta je Kolinda rekla Terezi Mej o Srbiji

Mondo 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarovic je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. Foto: AP Photo/Frank Augstein "Naglasila sam premijerki Mej da… »
Kitarović: Ne želimo da blokiramo Srbiju

Kitarović: Ne želimo da blokiramo Srbiju

RTV 12.10.2016
ZAGREB/LONDON - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. "Naglasila sam premijerki Mej da smatram da… »
"Hrvatska ne želi da blokira Srbiju na putu ka EU"

"Hrvatska ne želi da blokira Srbiju na putu ka EU"

Vesti online 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga da zaustavlja na putu ka Evropskoj uniji. - Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je najbolji… »
Grabar Kitarović sa Mej: Raščistiti pitanja sa Srbijom

Grabar Kitarović sa Mej: Raščistiti pitanja sa Srbijom

N1 Info 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u Londonu sa britanskom premijerkom Terezom Mej, a tema razgovora bila je i Srbija. U razgovorima se pojavilo i pitanje proširenja EU-a, a predsednica je ponovila da Hrvatska ne želi nikoga da… »

Vesti dana »