Povezane vesti
Zagreb neće kočiti Beograd na putu za EU
Alo 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je najbolji način… »
Kolinda: Ne želimo da blokiramo Srbiju na putu ka EU
Pravda 12.10.2016
ZAGREB/LONDON - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je danas u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. "Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je… »
Šta je Kolinda rekla Terezi Mej o Srbiji
Mondo 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarovic je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. Foto: AP Photo/Frank Augstein "Naglasila sam premijerki Mej da… »
Kitarović: Ne želimo da blokiramo Srbiju
RTV 12.10.2016
ZAGREB/LONDON - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga zaustavljati na putu ka Evropskoj uniji. "Naglasila sam premijerki Mej da smatram da… »
"Hrvatska ne želi da blokira Srbiju na putu ka EU"
Vesti online 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je u utorak u Londonu, u razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej, rekla da Zagreb ne želi nikoga da zaustavlja na putu ka Evropskoj uniji. - Naglasila sam premijerki Mej da smatram da je najbolji… »
Grabar Kitarović sa Mej: Raščistiti pitanja sa Srbijom
N1 Info 12.10.2016
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se u Londonu sa britanskom premijerkom Terezom Mej, a tema razgovora bila je i Srbija. U razgovorima se pojavilo i pitanje proširenja EU-a, a predsednica je ponovila da Hrvatska ne želi nikoga da… »
Vesti dana »

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta FOTO
Novi magazin pre 2 satajoš 11 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 56 minutajoš 11 povezanih

Putin: Ruske oružane snage su potpuno porazile ukrajinske trupe u Kurskoj oblasti
Vesti online pre 20 minutajoš 69 povezanih