Povezane vesti
Federer: Đoković će pobeđivati jer je isuviše dobar
Politika 21.10.2016
Dvojica članova „velike trojke” već su završila sezonu, a priče o krizi trećeg ne jenjavaju. – Nadal prepustio Timu mesto u Londonu. Definitivnom odlukom Rafaela Nadala da pre Bazela, Pariza i Londona završi sezonu – najavljenom još posle poraza od… »
Federer uznemiren zbog Đokovića
Mozzart sport 21.10.2016
„On prolazi kroz krizu i to me je uznemirilo“, poručio čuveni Švajcarac. Švajcarski teniser Rodžer Federer, osvajač rekordnih 17 gren slem trofeja, izjavio je da ga je uznemirila kriza u koju je ušao Novak Ðoković, ali da je to na neki način normalno… »
Federer: Novak je u krizi, uznemiren sam
Mondo 21.10.2016
Rekorder u broju grend slem trofeja vidi trenutnu Đokovićevu formu kao "normalnu, posle svih uspeha" i priznaje da ga uznemiruju nastupi Srbina, Foto: Julian Finney/Getty Images Rodžer Federer otvoreno o Novaku Đokoviću. Nekadašnji "Broj jedan", naravno… »
Federer: Uznemirila me Đokovićeva kriza
Sportski žurnal 21.10.2016
Švajcarski teniser Rodžer Federer, osvajač rekordnih 17 gren slem trofeja, izjavio je da ga je uznemirila kriza u koju je ušao Novak Đoković, ali da je to na neki način normalno nakon što je osvojio sve. Đoković je posle kompletiranja sva četiri najveća… »
Federer: Đoković prolazi kroz krizu i to me uznemiruje
Večernje novosti 21.10.2016
Jednom kada osvojite sva četiri grend slema počinje nova karijera. Morate da postavite pitanje sebi “zašto i dalje igram” i da promenite svoj mentalitet - priča Rodžer. Prolazi Novak Đoković kroz krizu. Posle osvajanja Rolan Garosa deluje kao da se… »
Iz drugog ugla: Federer: Đoković je u krizi, a to me uznemirava
Sportal blic 21.10.2016
Osvajač 17 grend slem trofeja, Rodžer Federer, priznao je da uopšte nije očekivao poraz Novaka Đokovića u finalu ovogodišnjeg US Opena, priznajući da ga uznemirava Noletova kriza. Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija Rodžer Federer Đoković je u završnoj… »
Federer: Novak je u krizi, ali…
Vesti online 21.10.2016
Nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer trenutno odmara i leči povrede koje je vukao već neko vreme. Povratak na teren zakazan je za januar, a do tada Švajcarac vredno trenira. U intervju za švajcarski portal tagesanzeiger.ch govorio je i o svojim… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 39 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 29 minutajoš 19 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 66 povezanih