Povezane vesti

Iskreno: Markus Vilijams o Zvezdi, Grobarima, Milošu Teodosiću, Bobiju Marjanoviću…

Iskreno: Markus Vilijams o Zvezdi, Grobarima, Milošu Teodosiću, Bobiju Marjanoviću…

Hot sport 25.10.2016
Američki plejmejker odgovarao je na pitanja posetilaca sajta regionalnog takmičenja, posle odličnog početka Budućnosti i maksimalnih šest pobeda, a isti skor imaju i večiti rivali iz Beograda. Košarkaš podgoričke Budućnosti Markus Vilijams… »
Markus Vilijams o kolegama, NBA, Evropi...

Markus Vilijams o kolegama, NBA, Evropi...

Mondo 25.10.2016
Plejmejker Budućnosti otkrio ko su mu omiljeni plejmejkeri, a ko najdraži srpski košarkaš. Zašto nosi dres broj 3, da li žali što nije napravio karijeru u NBA ligi, govorio je i o igranju za Budućnost i Crvenu zvezdu... Foto: MN Press Status… »
Markus Vilijams otvoreno: Bobi mi je omiljeni igrač! Zvezdini navijači prave nestvarnu atmosferu!

Markus Vilijams otvoreno: Bobi mi je omiljeni igrač! Zvezdini navijači prave nestvarnu atmosferu!

Mozzart sport 25.10.2016
"Stvari se nisu razvile kako treba u NBA. U Evropi sam imao nešto uspeha i zabave. Svoj put ne bih menjao, ni za jedan korak" U danima kada se mnogo priča o sudbini Markusa Vilijamsa i da li će i dalje ostati igrač Budućnosti američki plejmejker… »
Vilijams nahvalio "Grobare" pred gostovanje Partizanu

Vilijams nahvalio "Grobare" pred gostovanje Partizanu

Sportske.net 25.10.2016
Bivši košarkaš Crvene zvezde Markus Vilijams nahvalio je navijače KK Partizan uoči duela vicešampiona Srbije i podgoričke Budućnosti. Plejmejker košarkaškog kluba Budućnost VOLI Markus Vilijams odgovarao je na pitanja koja su mu ljubitelji… »
Poštuje "grobare", voli bobija: Odgovor Markusa Vilijamsa na pitanje da li je Jović bolji od njega: Hahaha!

Poštuje "grobare", voli bobija: Odgovor Markusa Vilijamsa na pitanje da li je Jović bolji od njega: Hahaha!

Sportal blic 25.10.2016
Bivši Zvezdin košarkaš Markus Vilijams, sada plejmejker podgoričke Budućnosti, odgovorao je na zanimljiva pitanja navijača, među kojima je bilo onih i o crveno-belima. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Markus Vilijams Evo nekih delova tog… »

Vesti dana »