Povezane vesti
Slučaj ‘Majice’: Valeri Božinov otkrio otkud majice u svlačionici Partizana
Hot sport 28.10.2016
Slučaj 'Majice' i dalje je glavna tema u Srbiji, kao 'krivac' je označen Valeri Božinov, a Bugarin se tim povodom prvi put obratio javnosti. – Otkad sam došao u Partizan imam sjajan odnos sa navijačima. Uvek me poštuju. Hteo sam da se odužimo… »
Božinov o “slučaju majica”: Hteo sam da se odužimo čoveku, ne znam zašto se oko toga digla tolika prašina
Večernje novosti 28.10.2016
Ne zanima me čime se on bavio. Poznajem ga kao navijača, prema meni je izražavao poštovanje – rekao je napadač Partizana. U danima kada se u javnosti podigla velika prašina zbog toga što su fudbaleri Partizana na utakmicu protiv Voždovca izašli… »
Božinov: Čovek je pod zemljom, a i dalje se priča o nošenju majica kao nečem toliko strašnom
Sportski žurnal 28.10.2016
Ne znam zašto se digla tolika prašina jer sam samo hteo da se zahvalimo za podršku čoveku koji me je poštovao i bodrio sa tribina – rekao je bivši reprezentativac Bugarske. Strelac u prvenstvu, najzad i u kupu. Valeri Božinov je protiv Žarkova u… »
Vesti dana »
Odavanje pošte žrtvama u Novom Sadu i protesti podrške studentima u više gradova Srbije
Slobodna Evropa pre 29 minutajoš 51 povezana
(Mapa): Studenti iz Beograda nastavljaju šetnju ka Novom Sadu: Stigli u Čortanovce, ovo je ceo plan puta (foto, video)
Blic pre 53 minutajoš 40 povezanih