Povezane vesti
Njenoj sreći nema kraja: Rode su ove godine posetile i dom Nade Topčagić (FOTO)
Story 29.10.2016
Popularna pevačica ne može da opiše svoja osećanja povodom prinove koja je uveselila njenu porodicu. Nada Topačagić izvodi jedan od hitova koji je na proslavama povodom rođenja sina ili unuka prosto neizbežan. Ipak, ovu pesmu će sada pevati i… »
"Rodio se sin, mali gospodin!"
Mondo 29.10.2016
Nada Topčagić je postala baka. Foto: YouTube Nada Topčagić postala je baba po drugi put. Pevačica ne krije sreću i zadovoljstvo što je njenu u njenu porodicu stigao muški naslednik. Topčagićeva ima unuku, ali je priželjkivala i muško unuče… »
Mali gospodin: Nada Topčagić dobila unuka
Blic 29.10.2016
Pevačica Nada Topčagić ne može da sakrije sreću jer je juče u kasnim popodnevnim časovima dobila unuka. - Ima li šta lepše, nego da pored unuke, moje lepotice Marije, dobijem i unuka?! 28. oktobra u 18 časova i 25 minuta dobila sam unuka… »
Vesti dana »
"Žao mi je što se turneja završila, kad dođem kući prvo ću zagrliti Filipa" Aleksandra Prijović otkrila koliko je tačno koncerata održala u proteklih 15 meseci: Brojka obara sa nogu (Video)
Blic pre 43 minutajoš 10 povezanih
Kamionu popadali u vodu nakon urušavanja mosta: Jedna osoba poginula u Brazilu: Beton odjednom počeo da puca, kamere zabeležile jeziv trenutak (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Netanjahu preti da će delovati silom i odlučno protiv pobunjenika u Jemenu
Danas pre 12 satijoš 3 povezane
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane