Povezane vesti

Uroš Đurđević: Ako budemo pravi protiv Novog Pazara, ne sumnjamo u pobedu

Uroš Đurđević: Ako budemo pravi protiv Novog Pazara, ne sumnjamo u pobedu

Hot sport 30.10.2016
Tri boda u Surdulici došla su u pravo vreme za crno-bele, koji su ostvarili devetu pobedu u prvenstvu i mirne glave se okrenuli meču sa Novim Pazarom. Prvi golovi pali su već u 9. i 11.minutu (Đurđević i Leonardo), da bi Đurđević ponovo zatresao… »
Đurđević odmoran, Radin srećan, Partizan siguran

Đurđević odmoran, Radin srećan, Partizan siguran

Mondo 30.10.2016
Crno-beli govorili su o 1:3 u Surdulici i najavili nedelju pred FIFA pauzu u kojoj ih čeka tradicionalno težak posao. U Surdulici 1:3. Deveta pobeda u poslednjih deset mečeva bila je najbolji odgovor crno-belih na kratak prekid pobedonosnog niza i remi… »
Đurđević: Bio mi je potreban predah

Đurđević: Bio mi je potreban predah

Večernje novosti 30.10.2016
Došao sam u Partizan bez priprema i hvatao sam formu kroz utakmice. Protiv Radničkog iz Niša me je već savladao malo umor, jer sam odigrao mnogo utakmica za klub i reprezentaciju, kaže Uroš Đurđević. Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je… »
Đurđević: Jeste bio kiks golmana, ali je i lopta odskočila nezgodno (video)

Đurđević: Jeste bio kiks golmana, ali je i lopta odskočila nezgodno (video)

Mozzart sport 30.10.2016
"Srećom po nas ispratio sam je do kraja i postigao drugi gol", rekao je napadač crno-belih. Partizan je uspešno prošao stanicu zvanu "Surdulica", a junak meča bio je Uroš Đurđević. Mladi napadač postigao je golove u 9. i 76. minutu, a bio je i… »
Nikolić: Samo da zalečimo povređene igrače

Nikolić: Samo da zalečimo povređene igrače

Sportal blic 29.10.2016
Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Radnik u Surdulici i istakao da crno-beli mogu još bolje da igraju. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Marko Nikolić - Prvo poluvreme je stvarno bilo dobro - dva gola, imali smo… »

Vesti dana »