Povezane vesti
Lalatović nastavlja da šokira: ''Ja sam danas u crnini!''
Sportske.net 30.10.2016
Ono što je započeo na terenu neposredno po završetku meča na ''čairu'', trener Vojvodine je nastavio i na konferenciji za novinare. S obzirom da je zbog komentarisanja suđenja već kažnjavan, Nenad Lalatović je odlučio da se protiv nepravdi bori… »
Novi skandal u Nišu: Fudbaleri Vojvodine lomili sve u svlačionici na ‘Čairu’! (fotogalerija)
Hot sport 30.10.2016
Ko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne na ovaj način. Radnički je pobedio Vojvodinu na Čairu sa 1:0. Kao i uvek, suđenje je u centru pažnje. Nenad Lalatović je nakon meča dao minut ćutanja, a na konferenciji je rekao da nosi crninu zbog srpskog… »
Posle ‘minuta ćutanja’ nova šok izjava: Od danas sam u crnini, jer fudbal je umro! (foto)
Hot sport 30.10.2016
Posle izjave u kamere TV ArenaSport posle meča, Nenad Lalatović je na konferenciji za medije dao novu šokantnu izjavu. Radnički je slavio nad Vojvodinom u Nišu, a posle utakmice Nenad Lalatović je dao novu izjavu koja će izazvati veliku pažnju… »
Bizarno: Lalatović održao sebi minut ćutanja (VIDEO)
Vesti online 30.10.2016
Na trećem uzastopnom gostovanju fudbaleri Vojvodine ostali su praznih šaka pošto su u Nišu poraženi od Radničkog sa minimalnih 1:0. Mogli su Novosađani da izbegnu poraz da su u završnici bili malo pribraniji u završnici napada, ali ono što je… »
Lalatović: ''Dajem sebi minut ćutanja''?!
Sportske.net 30.10.2016
''Lavinu'' emocija preživljava Nenad Lalatović posle večerašnjeg poraza Vojvodine od Radnićkog u Nišu! Kako smo i objavili tokom večeri, ekipa Vojvodine doživela je poraz u Nišu od domaćeg Radničkog rezultatom 1:0 i drugo mesto na tabeli… »
Lalatović ponovo dominira: Dajem sebi minut ćutanja! (video)
Hot sport 30.10.2016
Trener Vojvodine Nenad Lalatović dao je vrlo zanimljivu izjavu posle utakmice u Nišu. Vojvodina je poražena od Radničkog u Nišu i tako doživela treći poraz u isto toliko poslednjih gostovanja. Novosađani nisu imali nijedan šut u okvir gola, ali… »
Vesti dana »

Danas sahrane stradalih u požaru u Kočanima; Kocevski: Uzrok tragedije nepoštovanje zakona i duboka sistemska korupcija
RTV pre 1 satjoš 24 povezane

Oglasila se kompanija koja proizvodi zvučne topove: Kažu da nije LRAD, ali se pozivaju na Earshot da nečim jeste pucano na demonstrante
Nova pre 46 minutajoš 15 povezanih