Povezane vesti

"Svaki put sam pričao Bertomeuu o Beogradu"

"Svaki put sam pričao Bertomeuu o Beogradu"

Mondo 01.11.2016
Čelnik Evrolige istakao je u Srbiji značaj Teovih ubeđivanja da se završni turnir doseli 2018. u Arenu. Evo šta o tome kaže srpski košarkaš. Foto: euroleague.net U obraćanju novinarima u Beogradu, prvi čovek Evrolige (EL) Đordi Bertomeu priznao… »
Teodosić: Nisam najbolji asistent na svetu! Razgovarao sam u Kini s Bertomeuom o Beogradu i f4

Teodosić: Nisam najbolji asistent na svetu! Razgovarao sam u Kini s Bertomeuom o Beogradu i f4

Mozzart sport 01.11.2016
"Kada god sam ga video, pričao sam o tome. Govorio sam mu da bi pre svega to bilo odlično za košarku kao sport, jer je ljudi u Srbiji zaista vole", rekao je plejmejker CSKA za Eurohups. Miloš Teodosić je trenutno najbolji igrač Evrope, a to pokazuje… »
Skromno: Teo: Nisam najbolji asistent na svetu, Bertomeuu stalno pričam o Beogradu

Skromno: Teo: Nisam najbolji asistent na svetu, Bertomeuu stalno pričam o Beogradu

Sportal blic 01.11.2016
Dugo će Miloš Teodosić pamtiti 2016. godinu... Uzeo je Evroligu, srebrnu medalju na Igrama u Riju, ali ni pored toga naš košarkaš ne planira da se zaustavi. Obeležio je i početak nove sezone. Maestralan je kapiten “orlova”, stručnjaci iz igre… »

Vesti dana »