Povezane vesti
Karamela, nakon infarkta, izašao iz bolnice: Imao sam sreće, mogao sam da ostanem invalid!
Svet & Skandal 03.11.2016
Goran Stojićević je danas izašao iz bolnice, gde su mu ugrađena dva stenta posle srčanog udara. Nakon šokantnog saznanja o svom zdravstvenom stanju, Karamela je uvideo opasnost situacije u kojoj se nalazio. Iako je nakon srčanog udara Karamela hrabro… »
Nakon infarkta: Karamela: Plakao sam, nisam znao hoću li preživeti
Blic 03.11.2016
Goran Stojićević Karamela izašao je danas iz bolnice, gde je hitno primljen u petak nakon što je doživeo srčani udar. Karamela ekskluzivno za "Blic" otkriva da je njegovo zdravstveno stanje bilo veoma teško i da je imao sreće što je ostao živ.… »
Karamela nakon infarkta: Plakao sam, nisam znao hoću li preživeti!
Kurir 03.11.2016
Goran Stojićević Karamela izašao je danas iz bolnice, gde je hitno primljen u petak nakon što je doživeo srčani udar. Goran je po izlasku iz bolnice otkrio da je imao sreće što je ostao živ. "To se dogodilo u petak, a ja sam jedva čekao ponedeljak da mi… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 76 povezanih

Crvena zvezda potpuno formirala tim: Poslednji deo slagalice stigao u Beograd! Nemanja Nedović i zvanično saznao svoju sudbinu: Klub se oglasio oko ljubimca Delija!
Hot sport pre 2 minutajoš 45 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 35 povezanih

Uživo drama na frontu se nastavlja Poboljšan taktički položaj Rusa (foto/video)
Alo pre 26 minutajoš 31 povezana