Povezane vesti
ARAPI napali devojke U centru Sarajeva: Vukli su me, nisu mi dali da izađem iz trole, vikala sam i tražila pomoć
Telegraf 03.11.2016
Izvukli su je iz tramvaja i tokom opiranja pocepali su joj džemper, a ima i modrice po rukama. Pomogla su joj dvojica mladića iz Breze - kazala je za potresena majka. Studentkinja (24) Poljoprivrednog fakulteta UNSA povređena je, nakon što su je u… »
Drama na Skenderiji u Sarajevu: Arapi napali studentkinje na trolejbuskom stajalištu
Blic 03.11.2016
Medinu Fatić i Jasminu Filipović, studentkinje Fakulteta zdravstvenih studija, juče su u 13.15 na trolejbuskom stajalištu na Skenderiji u Sarajevu fizički napala dvojica mladića iz Kuvajta. Devojke su doživele veliki šok zbog nasrtaja Kuvajćana… »
Vesti dana »
Sretnimo se na Sretenje! Studenti pozivaju na petnaestočasovnu blokadu Lepeničkog bulevara
InfoKG pre 1 satjoš 13 povezanih
BLOG UŽIVO Blokiran magistralni put kod Užica, u Nišu počela protestna šetnja studenata: Lista škola u obustavi još veća
Nova pre 9 minutajoš 36 povezanih
Akademik Vukosavić u Bogatiću: Prazne su priče da pored rudnika može biti i poljoprivrede. Ako i bude, ko će to da kupi?
Nova pre 45 minutajoš 27 povezanih