Povezane vesti

Fic: Zastoj dijaloga Beograda i Prištine

RTS 07.11.2016
Ambasadorka Nemačke u Prištini Angelika Fic izjavila je da je trenutno zastoj dijaloga Beograda i Prištine i da je posledica toga da se ne primenjuju postignuti sporazumi. "Ne želim da spekulišem zašto se to događa", rekla je Ficova u intervjuu za… »

Ambasadorka: Sporazumi Beograda i Prištine se ne sprovode

RTV 07.11.2016
PRIŠTINA - Ambasadorka Nemačke na Kosovu Angelika Fic (Angelika Viets) ocenila je da dijalog Kosova i Srbije stagnira, da se sporazumi ne sprovode i da prevremeni izbori na Kosovu neće promeniti ništa na političkoj sceni."Ne želim da spekulišem… »

Angelika Fic: Dijalog Kosova i Srbije stagnira

Novi magazin 07.11.2016
Ambasadorka Nemačke na Kosovu Angelika Fic ocenila je da dijalog Kosova i Srbije stagnira, da se sporazumi ne sprovode. Ona je rekla i da prevremeni izbori na Kosovu neće promeniti ništa na političkoj sceni. "Ne želim da spekulišem zašto se to… »

Dijalog Kosova i Srbije stagnira

Beta 07.11.2016
Ambasadorka Nemačke na Kosovu Angelika Fic (Angelika Viets) ocenila je da dijalog Kosova i Srbije stagnira, da se sporazumi ne sprovode i da prevremeni izbori na Kosovu neće promeniti ništa na političkoj sceni. "Ne želim da spekulišem zašto se to… »

Ambasadorka Nemačke: Dijalog Kosova i Srbije stagnira

B92 07.11.2016
Priština -- Ambasadorka Nemačke na Kosovu Angelika Fic ocenila je da dijalog Kosova i Srbije stagnira, da se sporazumi ne sprovode. Ona je rekla i da prevremeni izbori na Kosovu neće promeniti ništa na političkoj sceni. "Ne želim da spekulišem… »

Vesti dana »