Povezane vesti
Izetbegović podržava Vučića: Ne igra on rusku igru
Mondo 08.11.2016
Lider bosanskih muslimana i predsedavajući Predsedništva BiH, Bakir Izetbegović, izjavio je danas u Briselu da ne postoji osovina Moskva - Beograd - Banjaluka. Foto: HINA/Predsednistvo BiH Izetbegović, Plenković, Čović Ta osovina ne postoji jer… »
Vučića napadaju, Bakir ga brani: Ne igra on tu rusku igru...
Vesti online 08.11.2016
Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas u Briselu da ne postoji osovina Moskva-Beograd-Banjaluka, jer, kako je rekao, srpski premijer Aleksandar Vučić "ne igra tu igru". - Zato ga treba podržati - rekao je Izetbegović… »
Izetbegović: Ne postoji osovina Moskva–Beograd–Banjaluka
RTS 08.11.2016
Drago mi je što gospodin Vučić ne igra tu igru, tako da nemamo osovinu Moskva–Beograd–Banjaluka, rekao je Bakir Izetbegović u Briselu. Izetbegović je rekao i da bošnjačka politika nije uticala na hapšenje desetorice bivših pripadnika HVO u… »
Zna čoveka: Bakir siguran da Vučić nije ruski igrač
Pravda 08.11.2016
Bošnjački vođa Bakir Izetbegović izjavio je u Briselu da ne postoji osovina Moskva-Beograd-Banjaluka. Kako je rekao, srpski premijer Aleksandar Vučić "ne igra tu igru" i zato ga treba podržati. "Drago mi je da gospodin Vučić ne igra tu igru, tako… »
Izetbegović:Vučić ne igra tu igru...
RTV 08.11.2016
BRISEL/ZAGREB - Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas u Briselu da ne postoji osovina Moskva - Beograd - Banjaluka, jer, kako je rekao, srpski premijer Aleksandar Vučić "ne igra tu igru". Zato ga treba podržati, rekao… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U Zemunu 5 minuta buke protiv diktature, profesori Mitrovačke gimnazije dele jedinice učenicima koji učestvuju u blokadi
Nova pre 1 satjoš 53 povezane
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Studenti Pravnog uputili apel Rektorskom kolegijumu: Odbijte Vučićev poziv, „ta institucija nema dodirnih tačaka niti sa prosvetom niti sa našim zahtevima“
Nova pre 57 minutajoš 31 povezana
„Zvezdara šeta“ do Cvetkove pijace: Građani se okupili u znak podrške studentima i prosvetarima
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih