Povezane vesti

Obradović je besan: "Ovo se nije mnogo puta desilo u mojoj karijeri"

Obradović je besan: "Ovo se nije mnogo puta desilo u mojoj karijeri"

Sportske.net 12.11.2016
Željko Obradović nije bio preterano raspoložen nakon poslednje utakmice svog tima u Evroligi. Fenerbahče ne igra na najvišem nivou ove sezone u Evroligi, svi će se složiti sa tim, a posebno Željko Obradović. U poslednjem meču Evrolige Fener je… »
Željko Obradović grmi: Ovo mi se gotovo nikada nije desilo u karijeri!

Željko Obradović grmi: Ovo mi se gotovo nikada nije desilo u karijeri!

Hot sport 12.11.2016
Fenerbahče je sinoć doživeo debakl protiv Baskonije porazom od 86:52, na šta je trener turskog kluba Željko Obradović žestoko reagovao. Obradović je posle meča besneo na učinak svojih igrača, ali je odgovornost ipak preuzeo na sebe. – Ovo… »
Obradović posle debakla u Španiji: Igrači žive u prošlosti

Obradović posle debakla u Španiji: Igrači žive u prošlosti

Sportski žurnal 12.11.2016
Fenerbahče pretrpeo katastrofu u Vitoriji, Baskonija slavila 86:52, kod Turaka među najboljima Nikola Kalinić sa sedam poena, niko sa dvocifrenim učinkom. - Nisam tokom karijere mnogo puta doživeo ono što nas je zadesilo protiv Baskonije. Moj tim… »
Obradović besan posle ubedljivog poraza: Neki igrači još žive u prošlosti

Obradović besan posle ubedljivog poraza: Neki igrači još žive u prošlosti

Večernje novosti 12.11.2016
Misli mojih košarkaša su još u prošloj godini, Rekao sam ima da je ovo sada nešto potpuno drugačije, ali nekima to nije jasno – jasan je trener Fenerbahčea. Doživeo je Željko Obradović najteži poraz u svojoj dugoj uspešnoj karijeri. Njegov… »
Žoc posle debakla: Moji igrači žive u prošlosti

Žoc posle debakla: Moji igrači žive u prošlosti

Mondo 12.11.2016
Trener Fenberbahčea Željko Obradović posle žestokog poraza u Evroligi od Baskonije prihvata krivicu, ali smatra da je najveći problem što su njegovi igrači još mislima u prošloj sezoni. Foto: MN Press Fenerbahče se proveo kao "bos po trnju" na… »
Video el: Dramatične pobede Galatasaraja i CSKA, Baskonija deklasirala Fenerbahče

Video el: Dramatične pobede Galatasaraja i CSKA, Baskonija deklasirala Fenerbahče

Večernje novosti 11.11.2016
Turski i ruski tim do trijumfa stigli u neizvesnim završnicama. Za razliku od njih španska ekipa lako izašla na kraj sa prošlosezonskim finalistom. Tri evroligaške utakmice i tri pobede domaćih timova. Posle dramatičnih završnica trijumfe su… »
Posle debakla Fenerbahčea: Obradović: Bilo je lepo gledati kako Baskonija igra!

Posle debakla Fenerbahčea: Obradović: Bilo je lepo gledati kako Baskonija igra!

Sportal blic 11.11.2016
Posle ubedljivog poraza Fenerbahčea od Baskonije sa 86:52 u 6. kolu Evrolige, što je bio drugi uzastopni poraz njegove ekipe posle četiri trijumfa, Željko Obradović je preuzeo odgovornost, i to u svom stilu. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS… »

Vesti dana »