Povezane vesti
Mocart o Realu, Barsi i trnu u oku koji ga i danas muči...
Mozzart sport 17.11.2016
"Gvardiola mi je rekao da me vidi u timu. Ko može da odbije tu ponudu"? Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio je da žali što se nije oprobao u Španiji i zaigrao za Real Madrid ili Barselonu. Pirlo je u Italiji… »
Pirlov žal za Primerom
Vesti online 17.11.2016
Italijanski fudbaler Andrea Pirlo (37) izjavio je da žali što tokom fudbalske karijere nikada nije igrao za Real ili Barselonu. "Još uvek mi je teško što nisam igrao za Real ili Barcelonu, jer to je san svakog fudbalera", rekao je Pirlo u intervjuu… »
Pirlo: Žalim što nisam igrao za Real ili Barselonu
Press 17.11.2016
Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio je da žali što se nije oprobao u Španiji i zaigrao za Real Madrid ili Barselonu. foto: tanjug.rs Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 34 minutajoš 4 povezane
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 11 minutajoš 1 povezana