Povezane vesti
Mocart o Realu, Barsi i trnu u oku koji ga i danas muči...
Mozzart sport 17.11.2016
"Gvardiola mi je rekao da me vidi u timu. Ko može da odbije tu ponudu"? Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio je da žali što se nije oprobao u Španiji i zaigrao za Real Madrid ili Barselonu. Pirlo je u Italiji igrao… »
Pirlov žal za Primerom
Vesti online 17.11.2016
Italijanski fudbaler Andrea Pirlo (37) izjavio je da žali što tokom fudbalske karijere nikada nije igrao za Real ili Barselonu. "Još uvek mi je teško što nisam igrao za Real ili Barcelonu, jer to je san svakog fudbalera", rekao je Pirlo u intervjuu za… »
Pirlo: Žalim što nisam igrao za Real ili Barselonu
Press 17.11.2016
Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio je da žali što se nije oprobao u Španiji i zaigrao za Real Madrid ili Barselonu. foto: tanjug.rs Jedan od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji Andrea Pirlo otkrio je… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro proglašen krivim za planiranje vojnog puča
Danas pre 3 satajoš 5 povezanih