Povezane vesti
Le Talek i Donald: Iz Zvezde odlazimo zajedno
Mozzart sport 22.11.2016
„Mi smo tandem i ako neko želi jednog od nas, moraće da plati za obojicu“, dodao je Donald. Putevi su im se ukrstili u ruskoj Mordoviji, ali su tek u Beogradu postali pravi tandem. I na terenu i van njega. Prvi je u Crvenu zvezdu stigao Mičel… »
Donald i Le Talek: Ako neko želi jednog od nas u ekipi moraće da plati obojicu
Večernje novosti 22.11.2016
Iz Zvezde idemo samo zajedno - kaže Mičel. Ne razmišljam o odlasku, ali sam siguran da ga neću pustiti da ide sam - dodaje Damjan. Sa osmehom na licu i sa dosta zanimljivih detalja su Mičel Donald i Damjan Le Talek razgovarali za zvanični sajt… »
Le Talek: "Ne bih došao u Zvezdu da nije bilo Donalda"
Sportske.net 22.11.2016
Francuski internacionalac Damjan Le Talek otkrio je kakvu je ulogu imao Mičel Donald prilikom njegovog transfera u Crvenu zvezdu i priznao da ne bi došao u Srbiju da nije bilo Holanđanina. Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je u prethodnim… »
Donald i Le Talek idu samo zajedno iz Zvezde!
Mondo 22.11.2016
"Mi smo tandem i ako neko želi jednog od nas u ekipi moraće da plati za obojicu. Bio bih jako tužan da odem pre njega ili obrnuto", kaže Mičel Donald u "unakrsnom" intervjuu za Damijanom Le Talekom. Došli su jedan za drugim, u razmaku od šest… »
Vesti dana »
U naredna 2 sata kiša! Rhmz izdao upozorenje rano jutros: Upaljeni alarmi, u ovim delovima Srbije padaće sneg
Kurir pre 6 minutajoš 20 povezanih
Netanjahu besan na Međunarodni krivični sud: 'Mi brinemo o ljudima u Gazi'
BBC News pre 48 minutajoš 19 povezanih
‘Orešnik’: Šta se zna o ruskom novom projektilu korištenom u Ukrajini
Al Jazeera pre 36 minutajoš 18 povezanih
Miškovićeva ćerka s mužem goranom karićem kod brene na slavi! Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug skroz promeni imidž (video)
Kurir pre 6 minutajoš 9 povezanih