Povezane vesti
Ne izbegavajte ih! Ovih 7 stvari možete da očekujete ukoliko počnete da jedete pegave banane
Kurir 22.11.2016
Većina ljudi izbegava banane posute crnim tačkicama misleći da su prezrele, da nisu dobre, ili ih njihova spoljašnost jednostavno odbija. Nedavno istraživanje u Japanu pokazalo je da su pegave banane odlične za zdravlje. Idealne su onda kada… »
Zašto treba jesti tačkaste banane
Danas 22.11.2016
Nedavno istraživanje u Japanu pokazalo je da su banane sa crnim tačkicama odlične za zdravlje, piše Life Hack. Najbolje su kada tačkice tek počnu da se pojavljuju - tada su najbogatije antioksidansima i mineralima. Kao takve, najlakše se vare i… »
Vesti dana »

Odloženo suđenje za napad na studente FDU-a, skup podrške ispred Palate pravde (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 50 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 49 minutajoš 33 povezane

Još tri osobe preminule nakon povreda u požaru u domu za stare kod Beograda
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 23 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 3 satajoš 34 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 25 minutajoš 32 povezane