Povezane vesti
Tramp: Veoma mi se svideo Obama
Press 23.11.2016
Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je mislio da mu se neće svideti odlazeći američki predsednik Barak Obama. Foto:B92.net Tramp je dodao da je nakon sastanka promenio mišljenje i da mu se Obama "veoma svideo". "Nisam znao da li će… »
Tramp: Jako mi se svideo Obama
Pravda 23.11.2016
VAŠINGTON - Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je mislio da mu se neće svideti odlazeći američki predsednik Barak Obama, ali da je nakon sastanka promenio mišljenje i da mu se Obama "jako svideo". "Nisam znao da li će mi se… »
Tramp promenio mišljenje o obami: Evo šta je rekao o svom prethodniku
Telegraf 23.11.2016
Nakon što je za Obamu rekao da je propali vođa koji je nedostojan da bude predsednik, Obama i Tramp sastali su se 10. novembra, dva dana nakon izbora na kojima je Tramp pobedio. Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je mislio da mu se… »
Vesti dana »
Nastavljaju se studentske blokade: Okupili se profesori i studenti ispred Filozofskog fakulteta
NIN pre 10 minutajoš 18 povezanih
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
INTERVJU Katarina Petrović o podršci studentima: Uvek su postojali ljudi sa stavom i kičmom, bez obzira na sve, kao i oni koji to nikada neće imati
Nova pre 4 satijoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 53 minutajoš 1 povezana