Povezane vesti
"Švajcarac" hoće da igra za Srbiju
Vesti online 24.11.2016
Pažnju srpske sportske javnosti privukao je igrama u dresu varšavske Legije, a kada je još postigao dva pogotka u istorijskom meču Lige šampiona protiv Borusije, svi su se pitali može li i dalje da igra za reprezentaciju Srbije. Aleksandar Prijović… »
Prijović: Sanjam dres Srbije!
Mozzart sport 24.11.2016
“Ispunio sam dečačku želju da postignem gol u Ligi šampiona. Ostale su mi još dve. Jedna je da zaigram u velikoj evropskoj ligi, a druga da postanem standardni A reprezentativac Srbije”, poručuje napadač Legije. Ostaće upamćeno - Srbin je… »
Naš 100 odsto: Golgeter Prijović za "Blic": Ako stigne Muslinov poziv, stižem bez razmišljanja!
Sportal blic 24.11.2016
U almanasima Lige šampiona ostaće zapisano da je jedan Srbin postigao dva gola u najefikasnijoj utakmici elitnog evropskog klupskog takmičenja! Foto: Tanjug/AP Voli samo Srbiju: Aleksandar Prijović Centarfor Legije Aleksandar Prijović dva puta je… »
Ekskluzivno, Prijović: Želim da igram za Srbiju, to je moj san!
Sportski žurnal 24.11.2016
Aleksandar Prijović (26), davno izgubljeno „srpski sin”, krupnim koracima je izašao na veliku scenu. Životna priča je Aleksandru Prijoviću već dovoljno neobična, pa ni veliko čudo nije što je igrač o kome se priča i pored ubedljivog poraza… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 1 minutjoš 44 povezane
Poginulo 19 osoba u izraelskim napadima u Gazi, tvrdi palestinska civilna odbrana
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih
„Milijarder“: Ko je Skot Besent, koga je Tramp nominovao za ministra finansija?
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih