Povezane vesti

Cijene nafte ispod 48 dolara, čeka se sastanak OPEC-a

SEEbiz 28.11.2016
LONDON - Cijene nafte stabilizirale su se u ponedjeljak na međunarodnim tržištima ispod razine od 48 dolara u očekivanju ovotjednog sastanka na kojem bi ključni proizvođači trebali dogovoriti smanjenje proizvodnje. Na londonskom je tržištu cijena… »

Neizvestan ishod sastanka OPEKa oborio naftu ispod 46 $

Kamatica 28.11.2016
Cene nafte su danas pale ispod 46 dolara za barel usled skepticizma u pogledu mogućnosti Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEK) da na današnjem sastanku postigne dogovor o ograničavanju proizvodnje tog energenta, izveštava njujorška agencija… »

Sastanak članica OPEC-a i Rusije u Beču, nestabilnost na tržištu nafte

Gde investirati 28.11.2016
Skepticizam u pogledu mogućnosti Organizacije zemalja izvoznica nafte (OPEC) da na današnjem internom sastanku postignu dogovor o ograničavanju proizvodnje tog energenta, povećao je nestabilnost na međunarodnim tržištima nafte. Trenutno se… »

Poslednja šansa: Naftaši skeptični

B92 28.11.2016
London/Njujork -- Cene nafte su pale ispod 46 dolara za barel usled skepticizma u pogledu mogućnosti OPEK da postigne dogovor o ograničavanju proizvodnje tog energenta. Cena naftnih fjučersa je pala za čak 2,0 odsto u NJujorku posle pada od 4,0 odsto… »

Cijene nafte prošloga tjedna blago porasle

SEEbiz 28.11.2016
NEW YORK - Na svjetskim su tržištima cijene nafte porasle i prošloga tjedna, drugog zaredom, no trgovalo se nesigurno zbog neizvjesnosti koja vlada uoči sastanka članica OPEC-a o smanjenju proizvodnje. Na londonskom je tržištu cijena barela… »

Vesti dana »