Povezane vesti
Vučić: Verovatno neću odvesti Srbiju u EU
Vesti online 10.12.2016
"Nadam se da će Srbija 2022. godine postati članica Evropske unije, a siguran sam da će to biti pre 2025", izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu švajcarskom listu "Blik". - Do sada nikada nisam hteo da odredim datum. Danas ću prvi… »
Vučićev intervju za Blik: Ne mogu da zamislim da CIA stoji iza pokušaja mog ubistva
Srbija danas 10.12.2016
Nadam se da će Srbija 2022. godine postati članica Evropske unije, a siguran sam da će to biti pre 2025, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu švajcarskom listu "Blik". - Do sada nikada nisam hteo da odredim datum. Danas ću prvi put… »
Vučić: Narod želi premijera Vučića!
Pravda 10.12.2016
Nadam se da će Srbija 2022. postati članica EU, a siguran sam da će to biti pre 2025, kaže premijer Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu švajcarskom listu "Blik". - Do sada nikada nisam hteo da odredim datum. Danas ću prvi put javno reći: nadam se da ćemo… »
Vesti dana »

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 32 povezane

Pitali smo CHATGPT kakve je to mere Vučić danas saopštio: Veštačka inteligencija je objasnila zašto to radi
Nova pre 52 minutajoš 16 povezanih

Diplomatski susreti i uslovi za mir u Ukrajini: stavovi Trampa, Putina i Lavrova
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 25 povezanih

Agencija UN potvrdila normalne nivoe zračenja u blizini nuklearne elektrane Kursk
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane