Povezane vesti
Janković: Srbija neće biti zemlja fantomki i straha
Radio 021 10.12.2016
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je večeras u Novom Sadu da Srbija nije i neće postati "zemlja fantomki i straha", jer ima građane koji to neće dozvoliti. "Nema van Srbije - ni u Briselu, ni u Pekingu, ni u Vašingtonu, ni u Moskvi - ljudi… »
Janković: Srbija neće postati zemlja fantomki i straha
Novi magazin 10.12.2016
Zaštitnik građana Saša Janković izjavio je večeras u Novom Sadu da Srbija nije i neće postati "zemlja fantomki i straha", jer ima građane koji to neće dozvoliti. "Nema van Srbije - ni u Briselu, ni u Pekingu, ni u Vašingtonu, ni u Moskvi - ljudi… »
Janković: Srbija neće postati zemlja fantomki i straha
N1 Info 10.12.2016
Zaštitnik građana Saša Janković, kome je u Novom Sadu uručena nagrada "Dobar primer Novog optimizma", rekao je da Srbija nije i neće postati "zemlja fantomki i straha", jer ima građane koji to neće dozvoliti. Rodoljub Šabić, takođe dobitnik… »
Janković i Šabić dobitnici nagrade "Dobar primer novog optimizma"
Blic 09.12.2016
Zaštitnik građana Saša Janković i poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić dobitnici su ovogodišnje nagrade "Dobar primer novog optimizma", koju dodeljuje Pokret "Novi optimizam". Nagrada se dodeljuje osobama ili organizacijama… »
Vesti dana »

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Policija u Smederevu uhapsila muškarca zbog sumnje da je ugrozio sigurnost predsednika Vučića
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da upozna biološku majku: "Čim sam napunila 18 to me nije interesovalo"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvaničnici Trampove administracije greškom podelili ratne planove u grupnom četu s novinarom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana