Повезане вести

Лалатовић: Скандал у режији судије, тражим полиграф

Лалатовић: Скандал у режији судије, тражим полиграф

Радио 021 11.12.2016
Тренер Војводине Ненад Лалатовић тврди да је неправедно удаљен са клупе током утакмице у гостима против Јавора, коју су Новосађани изгубили 2:1. Лалатовић је у изјави за Спортски журнал навео да није истина да је судији Бојану… »
Лалатовић: Ако полиграф потврди, напуштам фудбал!

Лалатовић: Ако полиграф потврди, напуштам фудбал!

Мондо 11.12.2016
Тренер Војводине тврди да је судија Бојан Николић унео у записник у Ивањици оно што он није изговорио. "Боли ме неправда која ми је нанета и зато сам спреман да се до краја борим против оних који ме блате", рекао је Лалатовић… »
Ненад Лалатовић: Хоћу на полиграф, ако се утврди да лажем одох из фудбала!

Ненад Лалатовић: Хоћу на полиграф, ако се утврди да лажем одох из фудбала!

Хот спорт 11.12.2016
Тренер Војводине Ненад Лалатовић потпуно је разочаран после искључења које је добио у Ивањици и наводно неистина које је судија написао у записнику утакмице. Тренер ‘старе даме’ је искључен, а у записнику арбитра Бојана… »
Лалатовић после искључења: Ако не прођем полиграф одлазим из фудбала!

Лалатовић после искључења: Ако не прођем полиграф одлазим из фудбала!

Вечерње новости 11.12.2016
Оно што је судија Николић из Крагујевца унео у запосник доживљавам као бруталан атак на моју личност. То је скандал у његовој режији, све је измислио – каже тренер Војводине. Јавор је савладао Војводину (2:1), а Новосађанима су… »
Ако не прођем полиграф одлазим из фудбала!

Ако не прођем полиграф одлазим из фудбала!

Моззарт спорт 11.12.2016
Тренер Војводине огорчен оним што је главни судија утакмице у Ивањици Бојан Николић навео у записнику после меча у којем га је искључио, па тражи реакцију истражних органа. Ненад Лалатовић је бесан као рис напустио Ивањицу… »
Лалатовић: Ако полиграф потврди Николићеве речи, одлазим из фудбала!

Лалатовић: Ако полиграф потврди Николићеве речи, одлазим из фудбала!

Спортски журнал 11.12.2016
Није истина да сам псовао, догађај су регистровале телевизијске камере, има још сведока, све се одиграло у близини делегата и контролора • Тврдим да сам оклеветан – љут је тренер Војводине. После повратка из Ивањице, где је… »

Вести дана »