Povezane vesti
Lalatović: Ako poligraf potvrdi, napuštam fudbal!
Mondo 11.12.2016
Trener Vojvodine tvrdi da je sudija Bojan Nikolić uneo u zapisnik u Ivanjici ono što on nije izgovorio. "Boli me nepravda koja mi je naneta i zato sam spreman da se do kraja borim protiv onih koji me blate", rekao je Lalatović. Foto: MN Press Nenad… »
Lalatović: Skandal u režiji sudije, tražim poligraf
Radio 021 11.12.2016
Trener Vojvodine Nenad Lalatović tvrdi da je nepravedno udaljen sa klupe tokom utakmice u gostima protiv Javora, koju su Novosađani izgubili 2:1. Lalatović je u izjavi za Sportski žurnal naveo da nije istina da je sudiji Bojanu Nikoliću uputio… »
Nenad Lalatović: Hoću na poligraf, ako se utvrdi da lažem odoh iz fudbala!
Hot sport 11.12.2016
Trener Vojvodine Nenad Lalatović potpuno je razočaran posle isključenja koje je dobio u Ivanjici i navodno neistina koje je sudija napisao u zapisniku utakmice. Trener ‘stare dame’ je isključen, a u zapisniku arbitra Bojana Nikolića piše da ga… »
Lalatović posle isključenja: Ako ne prođem poligraf odlazim iz fudbala!
Večernje novosti 11.12.2016
Ono što je sudija Nikolić iz Kragujevca uneo u zaposnik doživljavam kao brutalan atak na moju ličnost. To je skandal u njegovoj režiji, sve je izmislio – kaže trener Vojvodine. Javor je savladao Vojvodinu (2:1), a Novosađanima su na tom meču… »
Ako ne prođem poligraf odlazim iz fudbala!
Mozzart sport 11.12.2016
Trener Vojvodine ogorčen onim što je glavni sudija utakmice u Ivanjici Bojan Nikolić naveo u zapisniku posle meča u kojem ga je isključio, pa traži reakciju istražnih organa. Nenad Lalatović je besan kao ris napustio Ivanjicu. Poraz od Javora… »
Lalatović: Ako poligraf potvrdi Nikolićeve reči, odlazim iz fudbala!
Sportski žurnal 11.12.2016
Nije istina da sam psovao, događaj su registrovale televizijske kamere, ima još svedoka, sve se odigralo u blizini delegata i kontrolora • Tvrdim da sam oklevetan – ljut je trener Vojvodine. Posle povratka iz Ivanjice, gde je udaljen s klupe, a… »
Vesti dana »
![Blokade i tišina za stradale u Novom Sadu, taksisti vratili studente iz Kragujevca](https://nstatic.net/564/38996564tbhgzq.jpg)
Blokade i tišina za stradale u Novom Sadu, taksisti vratili studente iz Kragujevca
RTS pre 21 minutajoš 17 povezanih