Povezane vesti

Statistika: Đurđević je sa tri gola potopio ‘Brđane’, ali evo ko je Partizanov kralj het-trikova (video)

Statistika: Đurđević je sa tri gola potopio ‘Brđane’, ali evo ko je Partizanov kralj het-trikova (video)

Hot sport 12.12.2016
Partizan je u derbiju 20. kola Superlige Srbije savladao Čukarički 3:1, a meč je obeležio het-trik Uroša Đurđevića i najbrži gol u istoriji Superlige Srbije postignut posle deset seknundi igre. O tom pogotku ne bruji samo Srbija, već i Evropa… »
Uroš Đurđević poslao novu, upečatljivu poruku posle jučerašnjeg het-trika!

Uroš Đurđević poslao novu, upečatljivu poruku posle jučerašnjeg het-trika!

Sportske.net 12.12.2016
Sve efikasniji Partizanov golgeter juče je briljirao na Banovom brdu, a posle meča se stiče utisak da je ''dočekao svojih pet minuta'' da iznese ono što ga je tištilo u proteklih nekoliko godina. Ne samo da je upisao het -trik, već je svaki od ta… »
Đurđević: Izabrao sam pravi klub!

Đurđević: Izabrao sam pravi klub!

Vesti online 12.12.2016
Kapiten mlade fudbalske reprezentacije Srbije Uroš Đurđević, koji je protiv Čukaričkog postigao prvi het-trik u Partizanu i postao strelac najbržeg gola u Superligi ikad, zahvalio se svima koji su verovali u njega. Crno-beli su slavili na Banovom… »
Đurđević za rekord i pobedu Partizana na Banovom brdu

Đurđević za rekord i pobedu Partizana na Banovom brdu

Press 12.12.2016
Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički na Banovom brdu 3:1 (1:1) u poslednjoj utakmici 20. kola Superlige, produžili seriju bez poraza i osamili se na poziciji broj 2. foto: tanjug.rs Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički na Banovom brdu 3:1… »
ODUŠEVLJENJE u upravi Partizana! Jedva čekaju proleće!

ODUŠEVLJENJE u upravi Partizana! Jedva čekaju proleće!

Sportske.net 12.12.2016
Posle jučerašnjeg trijumfa ekipe Partizana na Banovom brdu, komplimenti na račun Marka Nikolića i njegovog tima stižu od najistaknutijih članova klupskog rukovodstva. Iako posle prvog poluvremena, utisak o igri Partizana nije bio najpovoljniji, o… »
Đurđević može sam

Đurđević može sam

Danas 11.12.2016
Partizan je napravio dobar potez vraćanjem Marka Nikolića na trenersku klupu, a Uroš Đurđević još bolji prihvatanjem poziva crno-belih u smiraj letnjeg prelaznog roka. Celo jedno poluvreme malog gradskog derbija Čukarički je imao više od igre… »

Vesti dana »