Povezane vesti
Zabranjene posete u bolnicama u Novom Sadu
Blic 16.12.2016
Posete u Klinici za infektivne bolesti, kompletnoj Internoj klinici, kao i u Urgentnom centru u Novom Sadu, zabranjene su zbog potvrđene infekcije virusom gripa kod nekoliko pacijenata. Do sada je registrovano ukupno 28 bolesnika sa potvrđenim virusom… »
NS: Zabranjene posete u KCV zbog gripa
RTV 16.12.2016
NOVI SAD - Klinički centar Vojvodine zabranio je danas posete na Internoj klinici i u Urgentnom centru u Novom Sadu jer je nekoliko pacijenata obolelo od gripa. Do sada je registrovano 28 bolesnika sa potvrđenim virusom AH3, saopšteno je iz Kliničkog… »
Zabranjene posete na Klinici za infektivne bolesti, Internoj klinici i u Urgentnom centru
NoviSad.com 16.12.2016
Novi Sad - Posete u Klinici za infektivne bolesti, kompletnoj Internoj klinici, kao i u Urgentnom centru, zabranjene su zbog potvrđene infekcije virusom gripe kod nekih pacijenata. Do sada je registrovano ukupno 28 bolesnika sa potvrđenim virusom AH3… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 17 minutajoš 54 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 42 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Radio sto plus pre 42 minutajoš 9 povezanih