Povezane vesti
Preživeli fudbaler: U poslednjem trenutku sam zamenio mesto
Radio 021 18.12.2016
Brazilski fudbaler Alan Rušel, jedan od šest osoba preživelih u avionskoj nesreći u kojoj je poginula većina njegovog tima Šapekoense u Kolumbiji, u poslednjem trenutku je zamenio mesto u avionu. Rušel (27) kaže da je sedeo u zadnjem delu aviona… »
Ispovest preživelog fudbalera: Golman me je molio da sednem pored njega, on i Bog su mi spasili život
Blic 18.12.2016
Brazilski fudbaler Alan Rušel, koji je prošlog meseca preživeo stravičnu avionsku nesreću u Kolumbiji, u kojoj je 71 osoba izgubila život, a samo šestoro preživelo, kaže da je u poslednji trenutak zamenio sedište i seo pored golmana Folmana, a… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Novom Sadu zbog šesnaeste žrtve pada nadstrešnice; Protest „Odbranimo Generalštab“ – O čemu ćete danas pričati
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Gradonačelnik Istanbula zvanično optužen za korupciju, protesti se nastavljaju
BBC News pre 12 minutajoš 16 povezanih

Studenti u blokadi Fakulteta tehničkih nauka u Čačku saopštili da su noćas napadnuti, oglasio se MUP: Četvoro osoba primljeno u bolnicu, neistina da se policija nije odazvala na poziv
Blic pre 24 minutajoš 12 povezanih

Branko Babić promenio priču: Nije pucao čovek koga sam pominjao, ne može on da trči ovako
Telegraf pre 30 minutajoš 33 povezane

Studenti u blokadi objavili plan protesta za očuvanje Generalštaba u ponedeljak, 24. marta
Novi magazin pre 2 satajoš 3 povezane